foto

David Bowe

  • nar. 4.1.1964 (56 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 The Breakdown (TV film)
2010 Rubber
2009 Transformers: Pomsta poražených
2008 Tvrďák Taylor
2006 Rodinné záležitosti (TV film)
2005 McBride: Doktor je mrtvý, vážně mrtvý (TV film)
Poslední sbohem
Zelená je tráva
2003 Dvanáct do tuctu
Skřípění
Svůdníkovo desatero
Záhadná žena (TV film)
2002 Panika ve vzduchu
Primadona v ohrožení (TV film)
2001 Láska plná omylů
Peklo ve městě
2000 Python (TV film)
1999 Late Last Night (TV film)
Příběh psa
1998 Shadow Men, The
1997 Noci s ďáblem (TV film)
1996 Cable Guy
Skála
1994 18 Minutes in Albuquerque (TV film)
Anděl strážný
Smrtící iluze
1993 Freaked
Made in America
V moci posedlosti
1992 Pusinky už nekupuji
Pár správných chlapů
Přímý přenos z cely smrti (TV film)
1991 For the Boys
1990 Air America
Dobrodružství Forda Fairlanea
Ďáblové na kolech
1989 Behind the Scenes: 'UHF' (TV film)
Jak se dělá televize
My Boyfriend's Back (TV film)
Wedding Band
Závod s časem
1988 Děti, možná (TV film)
1987 Back to the Beach

TV seriály

2020 Shameless (TV seriál)
Now Leaving Illinois (S10E10)
2019 PEN15 (TV seriál)
Dance (S01E10)
Community Service (S01E05)
Ojichan (S01E03)
Goldbergovi (TV seriál)
There Can Be Only One Highlander Club (S06E16)
American Horror Story (TV seriál)
True Killers (S09E04)
Shameless (TV seriál)
Citizen Carl (S10E07)
We Few, We Happy Few, We Band of Gallaghers! (S10E01)
Lost (S09E13)
další epizody (4)
2018 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Hen Begins (S02E09)
2011 Drsná Harry (TV seriál)
Klauni přicházejí (S01E10)
Mentalista (TV seriál)
Rudé balonky (S04E03)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Bílý kůň (S02E01)
Chirurgové (TV seriál)
Invaze (S06E05)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Noha s hypotékou (S05E08)
Vincentův svět (TV seriál)
Jízda (S06E01)
2008 Malá Velká Británie v USA (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Pro mladé duchem (S02E01)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Guardians and Gatekeepers (S05E02)
Pohotovost (TV seriál)
Pod tlakem (S14E17)
2007 Dr. House (TV seriál)
Cvok (S03E23)
2006 Myšlenky zločince (TV seriál)
Tajemství a lži (S01E21)
2005 Odložené případy (TV seriál)
Noční nestvůry (S02E21)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Andělský hlas (S05E21)
2002 Life with Bonnie (TV seriál)
2001 Ano, drahoušku (TV seriál)
The Daddies Group (S01E19)
Advokáti (TV seriál)
The Confession (S05E18)
2000 Machři a šprti (TV seriál)
Vrata od garáže (E12)
1999 Zoe, Duncan, Jack & Jane (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Trevor (S06E17)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
Felicity (TV seriál)
Advokáti (TV seriál)
State of Mind (S03E09)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Křivdy temnější než noc nebo smrt (S06E17)
1997 Life... and Stuff (TV seriál)
Night Man (TV seriál)
The Weird Al Show (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Tváří v tvář (S07E17)
Zbytečná hrubost (S07E16)
1996 Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
1995 In the House (TV seriál)
Chůva k pohledání (TV seriál)
Val's Apartment (S03E05)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Láska bolí (S05E23)
Na vrcholu bývá člověk sám (S05E22)
1994 Pod ochranným dohledem (TV seriál)
Fresh Prince (TV seriál)
Co s tím má Will společného? (S05E02)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Living Single (TV seriál)
Superman (TV seriál)
Time Trax (TV seriál)
1992 Down the Shore (TV seriál)
Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál)
1991 Stat (TV seriál)
Fresh Prince (TV seriál)
Byl to sluha (S02E11)
thirtysomething (TV seriál)
California (S04E23)
1990 Lumpíci (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
1989 Lebkouni (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
1982 Rodinná pouta (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky