foto

Tucker Smallwood

  • nar. 22.2.1944 (73 let)
    Washington, District of Columbia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Another Time
Girlfriend's Day
The Lady Killers
2015 Embers
Forgiveness
Pixely
2010 Street Poet
2009 Černej Dynamit
2007 Božský Evan
Dark Mirror
Fighting Words
Flight of the Living Dead: Outbreak on a Plane
2006 False Prophets
Final Move
Hood of Horror
2005 Heads N TailZ
2004 Pacient č. 14
Spectres
2003 Melvin Goes to Dinner
Quigley - psí život
2002 Jako Mike
Panika ve vzduchu
2001 Jedinečný
2000 Traffic - nadvláda gangů
1998 Drtivý dopad
Hrozny hněvu
Peklo (TV film)
Strangeland
Tmavá obrazovka (TV film)
1997 Atentát
Kontakt
1996 Bio-Dome
Černá ovce
1995 Aurora: Operace přerušena
1990 Podezření
1985 Turk 182!
1984 Cotton Club
1981 For Ladies Only (TV film)
1977 Contract on Cherry Street (TV film)

TV seriály

2014 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Halloween 3: Úžasňákov (S06E06)
2012 First Family, The (TV seriál)
2011 Workaholics (TV seriál)
2007 Sarah Silverman Program., The (TV seriál)
2006 The Loop (TV seriál)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Earl Únoscem (S01E20)
2004 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Hodina H (S03E24)
Odpočet (S03E23)
Rada (S03E22)
další epizody (7)
2003 All of Us (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Rajiin (S03E04)
Xindové (S03E01)
2002 For the People (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Kurz vaření (S08E21)
2001 Chronicle, The (TV seriál)
Kate Brasher (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Železná rakev (S06E15)
2000 Býk (TV seriál)
Larry, kroť se (TV seriál)
The Pants Tent (S01E01)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Neviditelný (TV seriál)
Opposite Sex (TV seriál)
Sekce 9 (TV seriál)
Ti druzí (TV seriál)
Titus (TV seriál)
1998 Sedm dní (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Z masa a kostí (S05E04)
1997 Advokáti (TV seriál)
Night Man (TV seriál)
Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
1996 Malcolm & Eddie (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Pan a paní Smithovi (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Domov (S04E02)
1995 Delfín Flip (TV seriál)
Get Smart (TV seriál)
The Wayans Bros. (TV seriál)
Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Me and the Boys (TV seriál)
Sister, Sister (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
1992 Martin (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
Reasonable Doubts (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)
1989 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
1970 Somerset (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Dokumentární

2011 The Truth Is Out There
1987 Dear America: Letters Home from Vietnam (TV film)

TV pořady

2008 Chocolate News (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace