foto

Tucker Smallwood

  • nar. 22.2.1944 (76 let)
    Washington, District of Columbia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Sylvie
2019 Loners
2018 Another Time
2017 Girlfriend's Day
The Lady Killers
2015 Embers
Forgiveness
Pixely
2010 Street Poet
2009 Černej Dynamit
2007 Božský Evan
Dark Mirror
Fighting Words
Flight of the Living Dead: Outbreak on a Plane
2006 False Prophets
Final Move
Hood of Horror
2005 Heads N TailZ
2004 Pacient č. 14
Spectres
2003 Melvin Goes to Dinner
Quigley - psí život
2002 Jako Mike
Panika ve vzduchu
2001 Jedinečný
2000 Traffic - Nadvláda gangů
1998 Drtivý dopad
Hrozny hněvu
Peklo (TV film)
Strangeland
Tmavá obrazovka (TV film)
1997 Atentát
Kontakt
1996 Bio-Dome
Černá ovce
1995 Aurora: Operace přerušena
1990 Podezření
1985 Turk 182!
1984 Cotton Club
1981 For Ladies Only (TV film)
1977 Contract on Cherry Street (TV film)

TV seriály

2019 Will a Grace (TV seriál)
Dead Man Texting (S10E10)
2017 Workaholics (TV seriál)
Tactona 420 (S07E07)
2014 Suspense (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Halloween 3: Úžasňákov (S06E06)
2012 The First Family (TV seriál)
2010 The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
The Proof Is in the Penis (S03E01)
2007 The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
Ah, Men (S02E05)
Batteries (S01E06)
Muffin' Man (S01E05)
2006 The Loop (TV seriál)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Earl Únoscem (S01E20)
2004 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Hodina H (S03E24)
Odpočet (S03E23)
Rada (S03E22)
další epizody (7)
2003 All of Us (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Rajiin (S03E04)
Xindové (S03E01)
2002 For the People (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Kurz vaření (S08E21)
2001 Kate Brasher (TV seriál)
The Chronicle (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Železná rakev (S06E15)
2000 Býk (TV seriál)
Larry, kroť se (TV seriál)
The Pants Tent (S01E01)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Neviditelný (TV seriál)
Opposite Sex (TV seriál)
Sekce 9 (TV seriál)
Ti druzí (TV seriál)
Titus (TV seriál)
1999 Advokáti (TV seriál)
Free Dental (S04E01)
1998 Sedm dní (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Z masa a kostí (S05E04)
Frasier (TV seriál)
Nepovedené zásnuby (S05E11)
1997 Night Man (TV seriál)
Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Summer of George (S08E22)
1996 Malcolm & Eddie (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Pan a paní Smithovi (TV seriál)
Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
...Tell Our Moms We Done Our Best (E23)
And If They Lay Us Down to Rest... (E22)
Sugar Dirt (E21)
další epizody (9)
Akta X (TV seriál)
Domov (S04E02)
1995 Delfín Flip (TV seriál)
Get Smart (TV seriál)
The Wayans Bros. (TV seriál)
Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
The River of Stars (E11)
Choice or Chance (E09)
Hostile Visit (E08)
další epizody (7)
Babylon 5 (TV seriál)
Matters of Honor (S03E01)
1994 Me and the Boys (TV seriál)
Sister, Sister (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1992 Martin (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
Reasonable Doubts (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Parking Garage (S03E06)
The Pen (S03E03)
1990 Křídla (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
1970 Somerset (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Dokumentární

2011 The Truth Is Out There
1987 Dear America: Letters Home from Vietnam (TV film)

Host

TV pořady

2008 Chocolate News (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky