Reklama

Reklama

Pojď si hrát

  • USA Come Play (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Osamělý klučina si najde kamaráda přes tablet, bez kterého nedá ani ránu. Tenhle záhadný tvor s ním ale má dost nekalé úmysly. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (77)

honajz 

všechny recenze uživatele

Hodně mi vadily ty moderní prvky - dítě musí být imrvére autista, nemůže to být nějaký pařmen her, a ve třídě se pěkně inkluduje a má i svou asistentku. Jak moc zdržuje výuku, to nezjistíme, protože se dostane ke "slovu" jen jednou. Taky je to utahané a zdlouhavé - pořád se něco naznačuje, ale k nějaké akci vlastně ani nedojde. Jediné, co za něco stojí, jsou ty hrátky s elektřinou a dechem na skle, ty se vyvedly, ale je toho docela málo. Zajímavé je to díky myšlence, že pro televize, mobily a tablety nemáme čas na sebe v reálu, nepovídáme si, a tak z nás samotných vznikají "monstra", osamělá a z jiného světa. Jen za tuhle myšlenku a Spongeboba (čekal jsem ale, že bude mít nějakou nosnější roli) tu jednu hvězdu přihodím. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Come Play hrá férovú hru a ponúka presne to, čo jeho námet sľubuje. Vystrašený chlapček hrá skvele, monštrum je vydarené, budovanie napätia a gradácia deja fungujú. Takže mám tendenciu aj odpustiť niektoré veci, ako nejednoznačné pravidlá hry, monštrum totiž niekedy nezastaví ani vypnutie elektriny. Come Play je zbytočne doslovný, ale zase ústredná myšlienka je vyslovená pomerne originálnym spôsobom. Decká a nakoniec aj ľudia akéhokoľvek veku sa po jeho pozretí asi ťažko zbavia pri komunikácii mobilov, tabletov a počítačov, ale snaha sa cení. Tú štvrtú hviezdu nakoniec dávam aj za, podľa mňa, vydarenú pointu. 70% ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Malého autistu obtěžuje rachitické strašidlo, které se chce kamarádit. I když je ve filmu řada obšlehnutých motivů vizualizací bubáka počínaje či jeho zjevováním prostřednictvím tabletu či mobilu konče, nepůsobí film jako slaboduchá kopírka. Sedlo mi to též herecky a z Robertsona třeba jednou něco bude. A konečně i atmosféra s několika napínavými chvilkami měla něco do sebe. Mínusem je až přílišná temnota, která způsobuje, že se záporák většinou schovává jen ve stínech a asi největší průšvih je, že podobně jako remake Poltergeista je i tohle horor pro celou rodinu. Za čistě žánrový moment se dá počítat snad jen chvilka v závěru. Každopádně jako debut je to ucházející, tak to snad příště bude lepší. 60% ()

Script 

všechny recenze uživatele

Některé nápady na určité jumpscarey nebyli k zahození. Zároveň si říkám, že kdyby to neprodukoval debil a scénárista by nebyl idiot, tak by mohlo jít o docela povedený snímek. Áčkový herci, skvělý kameraman, i v určitých momentech dobrá režie. Gillian Jacobs skvělá herečka. Zaslouží si lepší snímky než v jakých hraje. Zakončení bylo skvělé. Zahřálo u srdíčka. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem uvažoval do jaké hvězdičkové kategorie film zařadit. Řekl bych, že příběh je velice zajímavě a originálně zpracovaný, ale bohužel mne horor ani jednou nevyvedl z mé komfortní zóny (čehož si vlastně na hororech vážím ze všeho nejvíce) a tak jsem nebyl moc napjatý a vůbec se nebál. PS: Samotný konec film hodně vylepší a dlouho jsem zvažoval 4 hvězdy, ale nakonec je to jen 65-70% ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama