Reklama

Reklama

Tučňák Bloom

  • Austrálie Penguin Bloom (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Drama natočené podle skutečné události vypráví o mladé ženě Sam Bloomové (Naomi Wattsová), jejíž svět se obrátí vzhůru nohama po tragické nehodě, kvůli níž přestane chodit. Její manžel (Andrew Lincoln), tři malí synové a matka (Jacki Weaverová) se snaží přizpůsobit nové situaci, když se objeví nečekaný spojenec v podobě zraněné straky jménem Tučňák. Přílet ptáčka je pro rodinu Bloomových vítaným rozptýlením a nakonec přinese do jejich života zásadní změnu. (HBO Max)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (21)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

trošku jsem se bál,že to bude citová vyděračka a snaha dojit emoce za každou cenu,ale naštěstí ne.Emotivní momenty tu sice jsou,ale jinak jde o fajn příběh o tom jak se hlavní postava v podání Naomi Watts a její okolí srovnává s rodinnou tragédií.K tomu jim jako katalyzátor slouží nalezené mládě straky,které se postupem času stane dalším členem rodiny.Celkem mě překvapilo,že jde o film na základě reálných postav a událostí,protože takhle na "papíře" působí celá ta zápletka nepříliš věrohodně.Život ale holt píše i takové osobité příběhy...60% ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Další variace na téma, jak se vyrovnat s fatálními následky pod tragické nehodě. Uvěřitelnější díky absenci okázalých gest a přehnané hysterie. Snesitelnější díky úžasnému bydlišti hlavní hrdinky. Pokud se má někde člověk vyrovnávat s útrapami života, tak s výhledem na moře to bude jistě lehčí. Celkem nevýrazný snímek vytahuje z šedého průměru záštita skutečným příběhem. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Príjemný rodinný film s nepríjemnou témou, ale prečo vďaka niečomu ťažkému deptať diváka, keď mu môžeme ukázať nádej. Je to teda o prístupe, taký Haneke by k téme pristúpil inak a Naomi by nechal pred kamerou poriadne pretrpieť jej bolesť. Film je lepší v jednotlivostiach, paralely medzi vtákom a Sam, jeden nevie ešte lietať, žena sa musí naučiť znova chodiť, i keď iba metaforicky. Ďalej zábery skokov na trampolínu verzus Samin pád cez zábradlie. Inak ide skôr o scenár, kde hlavná postava hľadá dej, aspoň tak mi Penguin Bloom pripadá podľa vysvetlenia Lindy Aronsonovej pri popise podobných typov filmov s menej naratívnym dejom. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Příběh byl opravdu povrchní.Chyběla mu duše.Nic,co by burcovalo Sam bojovat sama se sebou a být aspoň trochu,v rámci svých možností,užitečná pro rodinu.Manžel má práci,jsou tam tři děti a na starost ještě i péči o ni.Její matka už mi s tím neustálým švizořením lezla na nervy V reálu se pak z toho dostala a dosahovala ve sportu dobrých výsledků.Tam měl scénář napřít pozornost.Jak k tomu došla.Určitě ne sezením v křesle.Musela to být dlouhá cesta a bolestivá. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Skvěle natočený, poměrně dojemný snímek o strastech života a jednom nevšedním přátelství s ptákem... Naomi Watts je samozřejmě skvělá a i další heci působí dobře a film je dotažen do nejmenšího detailu, Sam má i katetr, což se většinou přechází a neukazuje, takže jsem byl příjemně překvapen, i když to vlastně doplňovalo smutnou a dusnou atmosféru příběhu... Na druhou stranu se ve filmu nic moc nestane, takže trošku rozpaky...70% ()

Galerie (37)

Reklama

Reklama