foto

Marcelo Zarvos

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Breakthrough
The Best of Enemies
2018 Mapplethorpe
The Chaperone
The Land of Steady Habits
2017 (Ne)obyčejný kluk
2016 Cell
Ploty
The Choice
Zrádce mezi námi
2015 American Ultra
Ruku na to
2014 Malé nehody
The Humbling
2013 A dost!
Dosáhnout na měsíc
Phil Spector (TV film)
Pohled na lásku
2012 Na dno nás nedostanete
The Bay
The Words
2011 Netvor
Pan Bobr
Svobodní se závazky
Velká krize (TV film)
2010 Doktor Smrt (TV film)
Není zač
Nezapomeň na mě
2009 Nejlepší z Brooklynu
Poslední cesta (TV film)
Sin Nombre
2008 Bitter Memories
Co se vlastně stalo
Konečná linky 174
New Yorku, miluji Tě!
Okřídlené bytosti
2007 Deník zabijáka
Můj život idiota
To, co dýchám
2006 Architekt
Hollywoodland
Ira & Abby
Kauza CIA
2005 Four Lane Highway
Klub osamělých v Boynton Beach
Strangers with Candy
2004 Dveře v podlaze
2003 Konec dětství
2002 2wks, 1yr
2001 Líbat Jessicu Steinovou
2000 Miluj mě
1999 Uma Historia de Futebol

TV seriály

2019 Aféra (TV seriál)
Epizoda 10 (S05E10)
Epizoda 9 (S05E09)
Epizoda 8 (S05E08)
další epizody (10)
Ray Donovan (TV seriál)
The Dead (S06E12)
Never Gonna Give You Up (S06E11)
2018 Aféra (TV seriál)
Epizoda 10 (S04E10)
Epizoda 9 (S04E09)
Epizoda 8 (S04E08)
další epizody (10)
Ray Donovan (TV seriál)
Baby (S06E10)
Dream On (S06E09)
Who Once Was Dead (S06E08)
další epizody (10)
2017 One Mississippi (TV seriál)
I'm Alive (S02E06)
Can't Fight This Feeling (S02E05)
Who Do You Think You Are? (S02E04)
další epizody (6)
Z: The Beginning of Everything (TV seriál)
Best of All (E10)
Quicksand (E09)
Playing House (E08)
další epizody (9)
Aféra (TV seriál)
310 (S03E10)
309 (S03E09)
308 (S03E08)
další epizody (5)
Ray Donovan (TV seriál)
Las Vegas (S05E02)
2016 One Mississippi (TV seriál)
New Contact (S01E06)
How 'bout Now, How 'bout Right Now (S01E05)
Let the Good Times Roll (S01E04)
další epizody (5)
Aféra (TV seriál)
305 (S03E05)
304 (S03E04)
303 (S03E03)
další epizody (5)
2015 One Mississippi (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Z: The Beginning of Everything (TV seriál)
Pilot (E01)
Aféra (TV seriál)
212 (S02E12)
211 (S02E11)
210 (S02E10)
další epizody (12)
Ray Donovan (TV seriál)
Excusito (S03E12)
Pohrabáč (S03E11)
Jedna noc v Jerevanu (S03E10)
další epizody (12)
2014 Aféra (TV seriál)
10 (S01E10)
9 (S01E09)
8 (S01E08)
další epizody (10)
Extant (TV seriál)
Nanebevstoupení (S01E13)
Ti před krví (S01E12)
Nový svět (S01E11)
další epizody (13)
Ray Donovan (TV seriál)
Kapitán (S02E12)
Rodef (S02E11)
Volcheck (S02E10)
další epizody (12)
2013 Ray Donovan (TV seriál)
Úplně stejný (S01E12)
Posranej Bucky Dent (S01E11)
Boxerský večer (S01E10)
další epizody (12)
Ve znamení raka (TV seriál)
The Finale (S04E04)
Quality of Death (S04E03)
You Can't Take It with You (S04E02)
další epizody (4)
2012 Ve znamení raka (TV seriál)
Odlet (S03E10)
Nudný patron (S03E08)
Bazar (S03E07)
další epizody (8)
2011 Ve znamení raka (TV seriál)
Bojovat až do konce (S02E13)
Nejtemnější den (S02E12)
Bojuj nebo utěč (S02E11)
další epizody (13)
2010 Ve znamení raka (TV seriál)
Rozhodnutí (S01E13)
Všechno souvisí se vším (S01E12)
Nové začátky (S01E11)
další epizody (13)

Dokumentární

2009 30 for 30 (TV seriál)
2005 Naše heslo: krize

Herecká filmografie

Dokumentární

2007 Světla! Akce! Hudba! (TV film)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(69)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace