Reklama

Reklama

Vlk ze Snow Hollow

  • USA The Wolf of Snow Hollow (více)
Trailer

V tomto napínavém thrilleru musí maloměstský šerif, který se potýká s nevydařeným manželstvím, vzpurnou dcerou a průměrným oddělením, vyřešit sérii brutálních vražd, k nimž dochází za každého úplňku. Zatímco ho pátrání po vrahovi pohlcuje, snaží se sám sobě připomenout, že žádní vlkodlaci neexistují... nebo snad ano? (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Hektický film plný nesympatických postav - miluju! Je to komedie, na které je vtipné, jak v ní není naprosto nic k smíchu a všechno je jen absolutně trapné a upachtěné. Nejdřív jsem si myslel, že si měl Cummings najít aspoň charismatičtějšího herce do čela, ale pak mi došlo, že právě to by byla chyba. Ten film je o tom, jak se nic nedaří, jak nic není správně a nic nefunguje. Škoda, že identita vraha nebyla vyřešena nápaditěji, ale zase... kdyby v tom filmu bylo něco správně, nebylo by to špatně? ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Vlkodlačí horor z vidlákova? No tvári sa to tak, ale v skutočnosti to je trošku inak. Je to celé pojaté strašne divne. Postavičky mestečka sú bláznivé ale skôr otravným spôsobom. Starý šerif, ktorý je rád, že ešte žije. Jeho syn zase totálne nesympatický magor a ostatní viac či menej zmätení. Hororovú atmosféru to príliš nemá. Scény útoku postrádajú napätie a ani toho gore sa poriadne nedočkáme. No a pointa to úplne zabila. Má to len pekné zasnežené lokácie malomesta a sympatickú policajtku Riki Lindhome. Celkovo ale aj napriek krátkej stopáži dosť veľká nuda. 4/10. ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Tohle jakoby narazilo na hranici geniality, ve vší béčkoidní svéráznosti se to odrazilo zpět někde do nadprůměru a tam to ve sněhu zůstalo zcela laxně ležet s cigárem a spokojeným broukáním na rtech.. Je to příliš vypiplané aby Cummings nevěděl co dělá.. Je to příliš rafinované aby to divák prokouknul.. Je to místy skoro nedivácké.. Nemá to žádnou závažnější ambici... Ale když člověk na tu vlnu dobře naskočí, tak to nějakým zvláštním způsobem funguje.. Mám cukání přikopnout tu čtvrtou rudou, jen nevím jak to (třeba i jen sobě) odůvodnit... Možná za toho R. Fostera ve své poslední roli? Nebo za finále které jakoby vypadlo z Mlčení jehňátek? ()

angel74 

všechny recenze uživatele

„Absolvoval jsi forenzní psychologii...na Googlu? Prosím, pouč nás!” - V hororově-komediálním thrilleru The Wolf of Snow Hollow se určitě dá najít pár vtipných hlášek i několik solidních lekaček, nicméně z nějakého důvodu to dohromady moc nefunguje. Základem dobrého filmu by měl být kvalitní scénář, tenhle však nepatří zrovna k nejzdařilejším. Přitom malebné horské prostředí, kde se děj odehrává, mohlo posloužit jako skvělá kulisa k řádně mrazivému hororu. (40%) ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

V malebném horském údolíčku, kde je zima v plném proudu, dojde k brutální vraždě mladé ženy. Její tělo je doslova rozervané, a tak není divu, že v šeptandě se objevuje slovo - vlkodlak. Navíc je úplněk, doba, kdy se lykantropové vydávají lovit. Přítele zavražděné zajistí, jenže než dojde k obvinění, je zavražděna obdobným způsobem další žena. Je jasné, že tady vraždí buď masový vrah, nebo nějaké monstrum. A pokud policie viníka co nejdříve nechytí, přibydou další mrtvoly. OK, nijak originální, ale pro fanouška podobných filmů lákavé. Jenže...jenže většina filmu se prokecá, Jim Cummings exhibuje, co to jde, leč Jim Carrey ani Bruce Cambell z něj nikdy nebude, a celé je to těžkopádné. Být však více temnoty, akce, přímějších napadení a atmosféry, pak mi to až tak nevadilo. Jediné, co příjemně překvapí, je rozuzlení, což mi k uspokojení nestačí... Jo a občasná hláška potěšila, jenže z pro mne podprůměrného hodnocení film stejně nevytáhne - Zaparkujte si na Elm Street! ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Poslední film Roberta Forstera (šerif), který 11. října 2019 podlehl rakovině mozku. Film je věnován jeho památce. (Stanislaus)

Reklama

Reklama