Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vítejte v tropickém ráji, v letovisku patřícímu Petu Coconutovi, kde pro pití nemusíte chodit daleko. Kokosový ostrov plný potěšení. Bujná zábava bere za své v okamžiku, kdy nezkušení hosté, pokud se chctějí dožít dalšího dne v ráji, musí čelit maniakovi s mačetou. Podaří se obyvatelům ostrova vyřešit tajemné vraždy? KLUB HRůZY - komedie, která stojí opravdu za to! Černý humor, HRůZU nahánějící scény a spousta krásných dívčích těl! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

Hopper 

všechny recenze uživatele

Niekedy stačí vidieť le časť filmu na to, aby bolo jasné, za čo film stojí a koľko sa do neho oplatí investovať (času, peňazí...). V tomto prípade ide o komédiu dos nevtipnú (eufemisticky), horor priblblý a celkovo mi stále nie je jasné ako dokážu niektorí ľudia dostať prachy na produkciu takýchto filmov... Ak sa niekto na tomto bavil alebo baví, môže byť, ale ide o dosť marginálnu populáciu. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Strasna uchylarna a takova smeska, ktera funguje jednak jako misty docela brutalni horor, kde neni nouze o usekany hlavy, preseknuti vejpul a ruzny rezani do tela, ale zaroven to funguje taky jako naprosto pohodovej letni film o ostrove poteseni, kde banda mladejch lidi spolu neustale suka a vetsina zenskejch beha nahore bez. Ale precejen se to trosku na ty hororovy casti podepsalo, bat se asi nebudete. Nicmene tvurci sem dali par zajimavejch a originalnich napadu, par scen prehnaly takovym zpusobem, az sou vtipny (smrt zabijaka), takze ty necely dve hodinky utecou naprosto pohodove, taky diky paradni bande zhulencu a pohodaru, kde nechybi treba samotnej reziser Jay s silenym harem, Bill Paxton rovnez pekne vymodenej a Brittany Daniel ze Spinavyho Joea. ()

Reklama

KatanaCZ 

všechny recenze uživatele

Určitě spousta z vás viděla srandovní klip někde na netu, jak polonahá gymnastička skočí na chlapa a, křup, chlap lehne => je to odtud. Podobných vtipných scének, fórků, narážek okolo sexu apod. je zde opravdu požehnaně. K tomu si přihoďte spoustu pěkných holek, vraždícího maniaka, sem tam nějakou tu lekačku, gore scény (žádné PG 13...), nádherné prostředí a v neposlední řadě skvělého Billa Paxtona. Je pravda, že to asi nebude pro každého a určitě záleží i na náladě (viz R.I.P.), ale já se smál a bavil, skoro pořád! ()

Wally odpad!

všechny recenze uživatele

Strašně jsem se cítil trapně za všechny ty ´herce´...tohle si asi za herecký rámeček nikdo z nich nedá..to už i B. Paxton je na tom tak blbě, aby musel brát roli v této hrůze?? Jestli tohle měla být parodie na horrorové snímky, tak já jsem se ani jednou nezasmál... Možná by se to mělo jmenovat Klub herecké lůzy.... ()

CaptainNor 

všechny recenze uživatele

Něco málo na téhle zhovadilosti být musí, když jsem jí celkem v pohodě dokoukal. Může to být způsobeno tropickým prostředím, půvabnou Brittany Daniel, ale hlavně nepřetržitým kroucením hlavou nad tím, jak budoucnost Ameriky, dospělé děti, skotačí, zhulení do sebe lijí Tequilu, poskakují v příšerných kostýmech a domnívají se, jak jsou veselí a šťastní.. Jediná hvězda Bill Paxton nabídku na roli Banánového Peta, přijal nepochybně pod vidinou mnohých rozkoší při natáčení a já se mu vůbec nedivím! ()

Galerie (66)

Zajímavosti (1)

Související novinky

Čo chystajú "Jašterice"?

Čo chystajú "Jašterice"?

07.09.2005

Komediálne-recesistická skupina Broken Lizard, stojaca za takými výplachovými (i keď vcelku zábavnými) komédiami ako Superpoldové či Klub hrůzy uzavrela trojročnú zmluvu so spoločnosťou Warner… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno