foto

Nat Faxon

  • nar. Boston, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Nathaniel "Nat" Faxon (narozený 1975) je americký herec, komik a Oskarem ověnčený scenárista. Ačkoli jsme ho viděli v bezpočtu malých rolí v komediálních filmech, komediálních scénkách a televizních seriálech, nejvíc jeho jméno vzešlo ve známost po vítězství Oscara za nejlepší adaptovaný scénář ke snímku The Descendants (2011), který adaptoval spolu s režisérem Alexanderem Paynem, Rebeccou Wisocky, Jimem Rashem, jeho nejvýraznějším parťákem. Hlavní roli získal i v komediálním seriálu televizní stanice FOX, Ben a Kate (2012- 2013). Loňský rok spolu s Jimem Rashem napsali, zrežírovali a zahráli vedlejší postavy k nostalgické černé komedii Way Way Back (2013). Faxon v současné době hraje v komediálním seriálu Married, který měl premiéru v červenci 2014.

Petr "geklon" Čeček

Herecká filmografie

Filmy

2016 Operator
2014 Sex Tape
Tammy
2013 Nezapomenutelné prázdniny
2012 Jak vyloupit spermabanku
2011 Freeloaders
Ošetřovatel
Zkažená úča
2009 Slammin' Salmon, The
2008 Hamlet na kvadrát
Zvláštní škola
2007 Lobby Lobster
Neuvěřitelný život rockera Coxe
2006 Oktoberfest
Televizní hrátky
2005 Romy and Michele: In the Beginning (TV film)
2004 Klub hrůzy
2002 In My Opinion (TV film)
Orange County
Ulejváci
2001 Medicine Show, The

TV seriály

2017 Nobodies (TV seriál)
Mr. First Lady (E01)
2016 Star Wars: Detours (TV seriál)
2014 Married (TV seriál)
Plamínek a čtyřkoláci (TV seriál)
2012 Are You There, Chelsea? (TV seriál)
Ben a Kate (TV seriál)
Sketchy (TV seriál)
2011 Allen Gregory (TV seriál)
Šťastní až do smrti (TV seriál)
Up All Night (TV seriál)
2009 Cleveland show (TV seriál)
Glenn Martin DDS (TV seriál)
Párty na klíč (TV seriál)
2008 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Dobrodinec (S02E03)
2006 Happy Hour (TV seriál)
2005 Americký táta (TV seriál)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
2004 Joey (TV seriál)
Significant Others (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Reno 911! (TV seriál)
2001 Deník zasloužilé matky (TV seriál)
2000 Grosse Pointe (TV seriál)
1998 Příšerná kocovina (TV seriál)

TV pořady

2012 2012 Film Independent Spirit Awards, The (TV pořad)
84. Annual Academy Awards (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2017 Thoroughbred

TV seriály

2014 Married (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace