foto

Nat Faxon

  • nar. Boston, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Nathaniel "Nat" Faxon (narozený 1975) je americký herec, komik a Oskarem ověnčený scenárista. Ačkoli jsme ho viděli v bezpočtu malých rolí v komediálních filmech, komediálních scénkách a televizních seriálech, nejvíc jeho jméno vzešlo ve známost po vítězství Oscara za nejlepší adaptovaný scénář ke snímku The Descendants (2011), který adaptoval spolu s režisérem Alexanderem Paynem, Rebeccou Wisocky, Jimem Rashem, jeho nejvýraznějším parťákem. Hlavní roli získal i v komediálním seriálu televizní stanice FOX, Ben a Kate (2012- 2013). Loňský rok spolu s Jimem Rashem napsali, zrežírovali a zahráli vedlejší postavy k nostalgické černé komedii Way Way Back (2013). Faxon v současné době hraje v komediálním seriálu Married, který měl premiéru v červenci 2014.

Petr "geklon" Čeček

Herecká filmografie

Filmy

2018 Father of the Year
2017 A Happening of Monumental Proportions
2016 Operator
2014 Sex Tape
Tammy
2013 Nezapomenutelné prázdniny
2012 Jak vyloupit spermabanku
2011 Freeloaders
Ošetřovatel
Zkažená úča
2009 The Slammin' Salmon
2008 Hamlet na kvadrát
Zvláštní škola
2007 Lobby Lobster
Neuvěřitelný život rockera Coxe
2006 Oktoberfest
Televizní hrátky
2005 Romy and Michele: In the Beginning (TV film)
2004 Klub hrůzy
2002 In My Opinion (TV film)
Orange County
Ulejváci
2001 The Medicine Show

TV seriály

2019 Disenchantment (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2018 Dallas & Robo (TV seriál)
Disenchantment (TV seriál)
Dreamland Falls (S01E10)
To Thine Own Elf Be True (S01E09)
The Limits of Immortality (S01E08)
další epizody (10)
The Epic Tales of Captain Underpants (TV seriál)
2017 Friends from College (TV seriál)
A Night of Surprises (S01E08)
Grand Cayman (S01E07)
Second Wedding (S01E06)
další epizody (8)
Nobodies (TV seriál)
Devil in a Red Dress (S01E09)
Mr. First Lady (S01E01)
Griffinovi (TV seriál)
Dearly Deported (S15E19)
Cop and a Half-Wit (S15E15)
2016 Star Wars: Detours (TV seriál)
Black-ish (TV seriál)
Super Rich Kids (S02E22)
2015 The Grinder (TV seriál)
Little Mitchard No More (E04)
Married (TV seriál)
The Waiter (S02E13)
Gymnastics (S02E12)
Triggers (S02E11)
další epizody (13)
Griffinovi (TV seriál)
Encyclopedia Griffin (S13E11)
2014 Married (TV seriál)
Family Day (S01E10)
Halloween (S01E09)
The Old Date (S01E08)
další epizody (10)
Plamínek a čtyřkoláci (TV seriál)
Americký táta (TV seriál)
News Glances with Genevieve Vavance (S10E19)
2012 Are You There, Chelsea? (TV seriál)
Ben a Kate (TV seriál)
Sketchy (TV seriál)
2011 Allen Gregory (TV seriál)
Up All Night (TV seriál)
Šťastní až do smrti (TV seriál)
2010 Cleveland show (TV seriál)
Field of Streams (S01E10)
2009 Cleveland show (TV seriál)
From Bed to Worse (S01E08)
The One About Friends (S01E03)
Glenn Martin DDS (TV seriál)
Párty na klíč (TV seriál)
Americký táta (TV seriál)
Shallow Vows (S06E06)
2008 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Dobrodinec (S02E03)
2006 Happy Hour (TV seriál)
Americký táta (TV seriál)
The Best Christmas Story Never Told (S03E09)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Dal jsem se na hazard (S02E09)
2005 Americký táta (TV seriál)
Stan Knows Best (S01E03)
Joey (TV seriál) - herec, a.z.
Joey a velký rozchod 1/2 (S02E01) - a.z.
Joey... a jede se dál (S01E24)
Joey a premiéra (S01E14)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Voyeurova past (S03E06)
2004 Joey (TV seriál)
Joey a nečekaný zvrat (S01E12)
Significant Others (TV seriál)
2003 Reno 911! (TV seriál)
2001 Deník zasloužilé matky (TV seriál)
2000 Grosse Pointe (TV seriál)
1998 Příšerná kocovina (TV seriál)

TV pořady

2012 2012 Film Independent Spirit Awards, The (TV pořad)
84. Annual Academy Awards (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2017 Thoroughbreds

TV seriály

2014 Married (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace