Reklama

Reklama

Linie horizontu

Trailer 2

Bývalý pár Sara a Jackson shodou okolností cestují na svatbu přítele, která se koná na ostrově Mauricius. Sara zmešká poslední loď na ostrov a podaří se jí sehnat pilota a přítele Freddyho Wymana s jednomotorovým letadlem. K jejímu překvapení do letadla nastupuje i Jackson. Sara si sedne k Freddymu, na místo druhého pilota, protože Jackson spí. Během letu dostane Freddy infarkt a zemře, čímž se letadlo dostane do volného pádu. Autopilot je poškozen, ti dva nemají ponětí, kde jsou a netuší, jak s letadlem přistát, i když má Sara nějaké základy, které ji naučil Freddy. Pod nimi jsou kilometry oceánu, nad nimi jen obloha a děsivá bouře, která se je chystá zahalit. Sara s Jacksonem mají jediný pokus a cesty zpět není. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (41)

angel74 

všechny recenze uživatele

Úvodní půlhodinka byla celkem o ničem, ale jakmile ústřední dvojice nastoupila do letadla, začalo to správné drama. Napětím jsem skoro nedýchala. Scénář se sice moc nepovedl, přesto se tu našlo pár dobrých nápadů a já se ani trochu nenudila. Musím však připustit, že z té hromady nesmyslných situací mi kolikrát šla hlava kolem. (55%) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Pekná babenka v hlavnej úlohe a na začiatku pekné exotické lokácie. Tým prakticky všetky klady filmu končia. Že to je kompetentne natočené pokladám za samozrejmosť. Postavy ma ale vôbec nebavili a miestami som im prial, aby sa zrútili a bol už konečne koniec. Zápletka je proste hovadina, ktorý celovečerný film neutiahne a tak doslova každú sekundu cítite ako tvorcovia varia z vody a vymýšľajú jednu blbosť za druhou ako to aspoň trochu zdramatizovať. Výsledkom je nudný trapas. 3/10. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

V principu jde o to, že pilot dostane infarkt a v letadle zůstanou kluk s holkou, přičemž ani jeden neví, co s mají dělat. A aby toho nebylo málo, mají mezi sebou komplikovaný vztah. Já se pobavil. Teda asi ne tak, jak tvůrci zamýšleli, protože jsem se dost často smál, ale i to se počítá. Každopádně z toho, co ta dvojka během zdánlivě neovladatelného letu vyváděla, jsem měl oči navrch hlavy a podobně jako u ostatních i pro mě bylo zlatým hřebem plápolání na křídle v podání hlavní hrdinky. Herecky je to taky legrace. Dreymon si furt jede Uthreda, což se sem vůbec nehodí a Allison Williams to roztomile nezvládá. Tohle je ten typ filmu, který je tak špatný, až je vlastně docela dobrý. 55% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Naprostá blbost a ztráta času. Půl hodiny trvá, než dojde k tomu jako katastrofickému dění (vše do té doby je možné škrtnout, pro děj to nemá význam, včetně návštěvy Londýna), a jak ti dva pak se snaži pilotovat letadlo a zachraňovat se, to je spíš k smíchu. Chvílemi to strašně připomínalo Airplane! (Připoutejte se, prosím), ale tam šlo o jasnou parodii. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Pamatujete seriále Věřte Nevěřte? tak tohle je něco na ten styl. Ženská s chlápkem letí letadlem na svatbu její kamarádky (jelikož nestihla trajekt) mezitím pilot umře a letí s ním ta ženská co se to učila kdysi před rokem chvílu. Zní to debilně a bude hůře nejen , že s tím umí profesionálně řídit což by se asi z pár lekcí nenaučila, ale dokonce si umí vylézt na to letadlo a dolévat tam chlast jako palivo. Její kolega jí zdatně konkuruje ten zase dokáže za letu opravovat a lepit páskou poškozenou nádrž. Jako já dokážu snést cokoliv , ale tohle má takový stupeň debility a tolik wtf momentů, že i na mě je to síla už chyběl jen nápis podle skutečné události. 0 procent ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama