Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Je čas sklizně. Farma potřebuje jen trochu nové krve ... Seznamte se s rokenrolovou kapelou, která stojí na prahu slávy, štěstí ... a brzy i samotné smrti. Vypadají skvěle, umí vystupovat a dobře hrají. Ale možná už dlouho nebudou naživu. Zrovna jsou na cestě odnikud nikam. Hrají ve špinavých klubech a pochybných podnicích. Jednou v noci se objeví cizinec s dopisem od Macova otce. Jeremiah MacDonald chce, aby se Mac vrátil k rodině a postaral se o pohřeb své tety. Macova odpověď je krátká a krutá: ""V žádném případě"". Ale cizincova reakce je ještě podivnější. Vytáhne z kapsy malou nahrubo vyřezanou figurku. A ta přitáhne Maca neodolatelně zpátky ... zpět na místo, které opustil před čtrnácti lety. Překotně se začíná roztáčet spirála šílenství a násilí a jejich rokenrolové sny se nelítostně setkají se strašlivým rodinným tajemstvím." (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (26)

asanakis 

všechny recenze uživatele

"....Je čas sklizně! " Klasika, parta teenagerů se octne odříznuta od světa na opuštěné farmě společně s nesmrtelným zabijákem. Když tohle schéma člověk vidí po sté, jediné nad čím může u filmu bádat je to, kdo bude vykuchán jako první a která holka s klukem to přežije. První oběť jsem uhodl a jediné co mě tedy překvapilo bylo to, že jich přežilo nějak hodně. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tuctovka s bandou mladejch a maskovaným psychopatem, který si je postupně podává. Nijak napínavé, ničím překvapivé a zabiják je stejně nudný jako jeho metody. Ani rámec příběhu, který hraje na stíny minulosti a volání krve, mě ničím neupoutal. Snad jen budoucí oběti nebyly na takovou bombu, jak je obvyklé, čímž ovšem nechci říct, že by si svůj osud nezasloužiliy. 30% ()

Reklama

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Taký milý hlúpy slasher z Južnej Afriky (WTF?). Herci sú síce otrasný, zvuky a hudba tiež, ale má to svoju atmosféru. Vždy mám rád prostredie na farmách, takže aj toto mi celkom sadlo. Škoda, že film to toľko nudí vykecávaním, združovaním a inými hlúposťami. Vraždy sú fakt dobré, aj keď gore efekty s kamerou lacno spravené, no celkovo to je efektné. Aj vrah, teda strašiak, alebo sami uvidíte čo to bolo, je spravený pekne a keď zametá kosou ide z neho strach. :) K tomu celkom slušná pointa a ešte záver, ktorý sľubuje pokračovanie. No uvidíme. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Na zabití času to ujde. Jinak je to podřadný horor. Zda se to vůbec dá tak nazvat. Partička teen blbečků je tak trapná, že jsem jim od první chvíle přál čestnou smrt. A to všem. V málo filmech jsem si tak moc přál, aby nikdo nevyvázl živý. Nejvíce brutální smrt jsem přál tomu černému hochovi. Nejsem rasista, Bože chraň!, ale on byl brutální kokot. Ta jejich hudební skupina byla tak trapná, že jsem se aspoň během filmu zasmál. Leader skupiny, rádoby sexy macho, zpíval jak teplouš. Kdyby mi ve stodole takový hovada začali tak debilně hrát a k tomu tak přiteplale krákat něco jako melodie a text, taky je vezmu bez milosti kosou a pro jistotu ještě přejedu kombajnem. Jediné plus tohoto filmu tedy shledávám v absolutně nesympatických hercích/čkách, při jejichž vraždění člověk (divák) prožívá přímo katarzi. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Patrně první Africký horror, se kterým jsem měl tu čest. A z počátku jsem byl docela nadšenej, protože to mělo výbornou osmdesátkovou atmosféru. Jen to mohlo mít trochu nápaditější mordy, ty byly trošku slabší. A ta pointa, vlastně pointa ani tak ne, jako spíše zápletka, byla trochu suchá. Ale vcelku to ušlo. Ani to moc nenudilo. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama