foto

Nick Boraine

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Know Your Enemy
2018 Bloodline
Escala
Running for Grace
2016 Assignment
Detour
Grimsby
Mandela's Gun
2015 The Gamechangers (TV film)
2014 Spása
2013 Challenger (TV film)
Weit hinter dem Horizont (TV film)
2010 Bang Bang Club
2009 District 9
2008 Ďáblova pouta (TV film)
2006 Krutá rasa
2005 Záhada Bermudského trojúhelníku (TV film)
2004 Berserker
Country of My Skull
Critical Assignment
Doly krále Šalamouna (TV film)
Mys Dobré naděje
2002 Glory Glory
Hranice šílenství
Krvavé žně
Promised Land
2001 Řez diamantem
2000 Operace Delta Force 5: Exploze
Snila jsem o Africe
1997 Black Velvet Band (TV film)

TV seriály

2017 Chicago Fire (TV seriál)
Purgatory (S05E14)
Trading in Scuttlebutt (S05E13)
An Agent of the Machine (S05E12)
2016 Vražedná práva (TV seriál)
It's About Frank (S03E05)
2015 Saints & Strangers (TV seriál)
The Book of Negroes (TV seriál)
Pod černou vlajkou (TV seriál)
Krvavý soud (S02E10)
Nepříjemné pravdy (S02E09)
Ozvěny minulosti (S02E08)
další epizody (5)
2014 Ve jménu vlasti (TV seriál)
13 hodin v Islámábádu (S04E10)
Chystá se ještě něco dalšího (S04E09)
Od A k B a zase zpátky (S04E06)
další epizody (4)
2010 Protiúder (TV seriál)
Zimbabwe - Part 2 (S01E04)
Zimbabwe: Part One (S01E03)
2009 The Philanthropist (TV seriál)
2007 Život v divočině (TV seriál)
2006 Život v buši (TV seriál)
2005 Binnelanders (TV seriál)
2002 Safari (TV seriál)
1997 Sindibádova dobrodružství (TV seriál)
The Beast of Basra (S02E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky