Reklama

Reklama

L'eroe di Babilonia

  • Francie Le Héros de Babylone (více)

Recenze (3)

Dudek 

všechny recenze uživatele

Už z úvodní znělky mě rozbolela hlava. Klasické malované titulky, kostými a vůbec i to všechno ostatní. Po pár dnech už mám téhle části italské kinematografie opravdu dost. Jiný režisér, jiní herci, ale výsledek je skoro stejný jako u předchozích filmů. Díky bohu, že T5 vysílá i jiné perly kinematografie. ()

curunir 

všechny recenze uživatele

,,NASLEDOVAŤ MA ZNAMENÁ ZOMRIEŤ." __ Z rekvizít a kulís sa zrecyklovalo, čo sa dalo a preto Babylon pripomína iba nejaké typické mestečko povedomé z iných filmov žánru a preto na slávnu vežu môžte rýchlo zabudnúť. Veď ani prostredie vôbec nepripomína Mezopotámiu. Oporu filmu však poskytuje Gordon Scott so svojou charizmou, ktorý dokonca postave hrdinského Nippura vedel dodať na chvíľu aj zraniteľný rozmer. Objektívne hodnotenie je pomerne náročné a kto má nejaké peplumy napozerané, toho ,,Hrdina z Babylonu" nemá čím prekvapiť. Preto volím štandardné 3*. (5. hodnotenie, 2. komentár k filmu) ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Příběh situovaný do Babylona, v němž je princ Nippur (Gordon Scott), vracející se z dlouhodobého pobytu v Persii, konfrontován s krutovládou svého příbuzného Belšazara. Ten se vyžívá zejména v obětování krásných otrokyň bohyni Ištar. Škoda, že se tvůrci zalekli absence davových scén a na dvou místech do jinak komorního snímku naprosto zbytečně vložili záběry velkolepé bitvy pocházející evidentně z úplně jiného filmu. ()

Reklama

Reklama