Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Učitel Majer (Tomáš Magnusek) je propuštěn z vězení na amnestii. K sobě do domu si ho bere jeho spolužák ze základní školy Ivan (Zdeněk Godla), jenž žije v romském ghettě. Majer nemá nikoho z rodiny. Nikdo mu nezbyl, a tak nabídku Ivana vítá. Ivan Majerovi sdělí, že se mu rozhodl pomoci především z důvodu, že potřebuje znovu otevřít školu, na které dříve Majer učil a chvíli ji vedl. Ivan žijící v ghettě zná problémy své komunity a ví, že zrušení jejich oblíbené školy jim neprospělo. Majer začíná oslovovat své bývalé kolegy a především žáky, aby mu pomohli. Řada jeho žáků má také svoje děti. S nimi zažívá řadu komických situací. Netuší ovšem, že ho stále sleduje Dostál (Jiří Krampol), nejstarší z mafiánské rodiny, který ví, že Majer byl propuštěn a rozhodne se pomstít svého syna i vnuka. (Tomáš Magnusek s.r.o.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (140)

Kebabkony odpad!

všechny recenze uživatele

Kladu si otázku proč vůbec čtvrtý díl vyšel, protože už druhý a třetí díl byly totální propadáky. Jednička sice taky není žádný skvost, ale z celé této série je asi nejlepší (nejlepší na poměry této série). V tomto filmu nefunguje vlastně vůbec nic. Dialogy jsou debilní a ještě k tomu debilně nazvučené, herecké výkony jsou otřesné a často ani hercům nerozumíte, protože neumí mluvit. Příběh vůbec nedává smysl a ani ničím nepobaví. Asi největší sračka je úplný konec, kdy se nám něco rozjede, ale v půlce se nám to utne a máme titulky a vy si říkáte, co kurva to je vše. To jsem na to chtěl jít do kina. No díky bohu, že se tak nestalo, protože vím jak ty kina vypadala, ale whatever. Poslední věc, která mě zaráží. Jak může člověk, který nemá čistý trestní rejstřík učit. Tento film je čistý bizár. 2/10 ()

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Tak ale toto bolo už extrémne hovno aj na Magnuska. Jednotka navždy v našich srdciach, ale toto stretko s odrastenými cigánmi z pôvodnej triedy vo mne nič nevyvolalo. A pritom snaha na spomienkový optimizmus obrovská, len zle podaná. Karlosa s Kajumim som tam fakt nečakal. Aspoň že nám tento film dal Grossovú, tá nech sa objavuje aj naďalej, bitch jedna. Pochovajme túto sériu, alebo reštartujme, ale už pod iným vedením. Žiaľ, ale musím. ODPAD! ()

Reklama

NiWi odpad!

všechny recenze uživatele

Původní trilogie je sice extrémně amatérská, nelogická, většinově i trapná, ale alespoň první díl má něco malinko do sebe. Tohle pokračování je už jen vrchol tragédie, která nemá jediné opodstatnění. Místy se to snaží hrát na jakousi nostalgii, která ale vůbec nefunguje protože ani první Bastardi nejsou žádná kultovka, kterou by bylo záhodno si připomínat. Je to celý absolutně ponurý, šedivý, trapný, herecky mdlý až strašný, a Magnusek ukazuje téměř nulovou sebereflexi. Těžko říct, proč do tohohle někdo dal prachy, ale rozhodně si jich neváží. ()

j0nathan 

všechny recenze uživatele

Já vlastně nevím, proč jsem si to na tom Netflixu pouštěl a vlastně ani nechápu, že jsem to dokázal dokoukat do konce. No, aspoň se mi potvrdilo to, co jsem si myslel. Je to srajda. Magnusek se celou dobu tváří jak ublížený štěně s hemeroidama, a to mě fakt vytáčelo. Půlce stínového (jestli mi jako rozumíte) hereckého obsazení není ani rozumět. Hvězdu za nástřel starýho mafoše v podání Krampola, za joke s nátělníkem a za konec, který doufám opravdu ten škvarek nepřežil. Jo, a ta Gabča Gášpárová, vrrr. :)) ()

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

Za mě to je nejlepší díl celé série.Po kamerové a technické stránce to bylo velice dobré. Z celé série konečně díl, kde technicky vše fungovalo. Celý film byl ale zvláštní. Bylo to příjemné vzpomínání, bylo to i vtipné a uteklo to rychle, ale celý film se hrdinové snaží otevřít školu a jestli ji otevřeli to jsme se nedozvěděli. Jen, že byla nějaká párty bez Magnuska a Godly. Celý film Godla Magnuskovi pomáhá, ale nakonec ho zradí, čemuž celých 80 minut nic nenasvědčuje. A ten konec byl úplně zabítý. Nevíme, jestli ho zabili nebo ne. A vlastně ani nevím, jestli měl Magnusek to zařízení pro domácí vězení,  co mívají vězni nebo ne. Ale jinak že všech 4 dílů mě to bavilo nejvíc, herecky to bylo dobře zahrané, jen Godla neskutečně huhlá, tak mu mnohokrát nebylo rozumět, a film si zaslouží ode mě 3*a 50%. TŘEBA BUDE 5 DÍL, V KTERÉM TVŮRCI VŠE VYJASNÍ.Ale je fakt, že minulé díly byly akčnější, tady se v podstatě krom poslední scény, v které se nic nestane a jedné scény, kde klukovi přejíždí nožem pp zádech, tak se celý film jen povídá a akce žádná.Tak snad to příště bude lepší. ()

Galerie (112)

Zajímavosti (20)

  • Vedení školy v České Skalici, kde se příběh Bastardů odehrává, si odněkud z internetu vytisklo sadu informačních štítků na dveře, které označovaly učebny a místnosti. Kabinet uklízečky měl fotografii Jaroslavy Obermaierové z filmu Bastardi (2010) a tato škola je tak jediná, ke které se štítek autenticky váže. Jaroslava Obermaierová se při natáčení s nápisem vyfotila. Tato fotografie je v galerii filmu. (ugugege)

Reklama

Reklama