Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vetřelci z vesmíru unesou pozemské superhrdiny a jejich děti se musí naučit táhnout za jeden provaz, aby zachránily svoje rodiče i celou planetu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (70)

Figu 

všechny recenze uživatele

To by se jeden z těch megaskoků Rodrigueze posral! On ti tam nasype Desperado a Od soumraku do úsvitu, pak ti to otočí několika dílama Spy Kids, když tam pak loupne Sin City, Planetu Teror a brutální Mačetu, si říkáš, už je Bob doma bude pohoda, opět tam švihne další posraný Spy Kids a je to furt dokola. Když už teda vylezla trochu pohodová nekrvavá Alita, věřil jsem, že nějaká prasárna nás po ní nemine. A hle - Můžeme být hrdinové! Zírám jak blázen! Hodnotím průměrně jen z důvodu toho, že to prostě ten kolík točí pro dětský publikum a taky proto, že se v tom vidí moje šestiletá dcera. Takže to plní svůj účel. Ale jinak bliju... 50% ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Rodriguezova klasika, ktorá dokonca čiastočne aj nadväzuje na Žraločáka a Lávovku? Jasné, pre dospelejších už ťažšie pozerateľné, ale pre deti cca 7 rokov, super rozprávka, ktorá sa snaží dokonca aj o nejakú tú moralizáciu a výchovnú myšlienku. Nemôžem sa hnevať, pozeral som to s dcérkou a páčilo sa jej to, klasika... :) ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Rodriguez má široký záběr. Na jedné straně tu jsou kulty jako Desperado, trikové pecky jako Alita a infantilní kraviny jako Spy Kids. No a tentokrát jde ještě dál a přináší vizuálně hnusný a herecky našláplý paskvil o otravných dětech, který je určený asi jen pro otravné děti, protože nikdo jiný se na to dobrovolně podívat nemůže. Věřím tomu, že i já bych před nějakými 30 lety poznal, že je něco špatně. ()

Melios 

všechny recenze uživatele

Mierne sklamanie pociťujem, až z toho píšem jak Yoda. To, že tieto filmy robí Rodriguez pre srandu králikov (a hlavne, že ho to očividne aj baví) úplne beriem, sám sa pri nich dokážem veľmi dobre zabaviť. Milujem Spy Kids, i keď to nie je žiadna sláva a Sharkboy tiež nebol až tak zlý. Skrátka to nie sú filmy pre kritické hodnotenie, ale zábavu. Ale pri tomto filme som mal pocit ako keby mi uleteli včely. Pán režisér s prepáčením len recykloval niekoľko razy použité nápady, pridal k tomu nového (rozhodne nie Taylora Lautnera) Sharkboya a spravil ten istý mišmaš ako pred dvadsiatimi rokmi. Deti to rozhodne pobaví o tom žiadna, no pre mňa ako fanúšika to bola hrozná nuda, ktorá do univerza nepriniesla nič nové, no aspoň sa dala dopozerať. Originálnu sériu beriem za The Room detských filmov, no tento spin-off skôr za Trolla 2. The Room nebol dokonalý film, no smiešny a za to stále geniálny. Troll 2 bol na 100% zlý film, kde ani absurdný smiech nezachráni fakt, že je ten film nepodarená katastrofa. Za mňa najslabší kus série, pretože ak vás film nedokáže rozosmiať navzdory faktu, že je to jeho hlavný význam a dôvod jeho existencie, tak je niečo v neporiadku. ()

netWoor 

všechny recenze uživatele

Jde asi o parodii na komixáky, kterou jsem i přes veškeré odhodlání nedokoukal. Filmy, kde se pětileté dítě chová jak diplomovaný profesor a desetileté má za hodinu mistrovský pásek ve všech bojových uměních naprosto nemusím, a ty neustálé kecy o soudržnosti už mi lezly krkem. Navíc zcela bez nápadu ... ()

Galerie (142)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Texasu v USA. (SONY_)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno