Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vetřelci z vesmíru unesou pozemské superhrdiny a jejich děti se musí naučit táhnout za jeden provaz, aby zachránily svoje rodiče i celou planetu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (70)

Olík 

všechny recenze uživatele

Jako opravdu? Dvě max tři hvězdy? Vždyť to byla jízda…..a okem dejme tomu desetiletého diváka….to přece musí být vau efekt. Zkuste se od všeho oprostit a být zase dítětem, Robert Rodriguez vám jde naproti. Barevné superhrdinské dobrodružství plné zábavných efektů….za mne určitě snesitelnější, než stejno stejné Marvelovky. Buď mi něco uniklo a nebo nevím, co ještě chcete víc? ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Rodriguez má široký záběr. Na jedné straně tu jsou kulty jako Desperado, trikové pecky jako Alita a infantilní kraviny jako Spy Kids. No a tentokrát jde ještě dál a přináší vizuálně hnusný a herecky našláplý paskvil o otravných dětech, který je určený asi jen pro otravné děti, protože nikdo jiný se na to dobrovolně podívat nemůže. Věřím tomu, že i já bych před nějakými 30 lety poznal, že je něco špatně. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem až doposud neviděl ani jeden díl Spy Kids, nemohu porovnávat, jak moc navázal na tuto svou sérii tímto snímkem, nicméně pokud mají tyto filmy podobnou úroveň, jako právě nyní We Can Be Heroes, tak ani nikdy žádný díl vidět nechci. Tohle je totiž naprosto debilní i pro malé děti. Samozřejmě by měl divák již dopředu od takovéhoto typu filmu čekat naivitu, infantilnost, kýčovitost a absolutní nenáročnost, ovšem i takovéto filmové kousky, určené pro velmi mladistvé publikum, by měly mít své mantinely, a ty zde Rodriguez zle překročil. A je naprosto k ničemu, že casting, především tedy dětských rolí, nabídl poměrně sympatické a výrazné tváře, když pak z nich jejich tvůrci udělají pitvořící se hňupy a nutí je dělat teatrální opičárny. Vrcholem nicméně je závěrečná pointa, kterou s okamžitou platností pasuji na nejtroubovitější závěr posledních let, dělající z veškerého předešlého dění nejzbytečnější záležitost vůbec. To snad nemohl nikdo myslet ani vážně! Jinak efekty odpovídají dostačujícím potřebám dětského obecenstva, ovšem atmosféra, či napětí se zde nevyskytuje, a co se přímo samotné zápletky týče, jako minimálně ústřední nápad docela dobrý, ovšem jeho zpracování katastrofální. Určitě tedy zkrátka beru v potaz, že Rodriguez natočil tuto podívanou primárně pro děti, nicméně opakuji, toto bylo fakt moc blbý už i pro ně a především ten závěr je naprosto neodpustitelný. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Rodriguez, Rodriguez, na čo sú tieto umelé výplachovky dobré? Koľko krát ešte takýmto kentusom nás zbytočne bude kŕmiť, tadiaľto cesta nevedie, nech ostane pri tých akčných a komiksových filmoch tam má svoje miesto, pri týchto detských výplachovkach zbytočne zabíja čas! /35%/ ()

imf 

všechny recenze uživatele

Snadno vydělaný peníze, Roberte, já vím. Ale když během krátké doby necháš lidi, aby ti zatleskali za parádní Alitu a dokonce i solidní epizody Mandaloriana, tak přece ani bambilión dolarů nestojí za infantilní kýč, co ti roztluče renomé jak za dob Žraločáka a lávovky. Děti odrostly, tak už ti nemá kdo zatleskat za scénář, co by napsala umělá inteligence po pětiminutovém chatu s partou batolat, a CGI na úrovni rumunských fanfilmů. Jsem táta, tak bych měl spíš mhouřit oči, ale i přes to mi do nich ten bordel lítá a ničí rohovku! Spalte to na prach, protože tohle je na úrovni těch psychotropních YouTube videí, co ničí nevinné lidské duše, a jejichž autoři právem fasovali ban. Rodriguez je oproti tomu dostupný na Netflixu a znásilnil vánoční pokojíčky ve 44 milionech domácností. Místo zaslouženého trestu vyinkasuje dalších pár míčů na sequel. Další důkaz toho, že Netflix vás chce primárně krmit obsahem a na závadná éčka, kterými Můžeme být hrdinové jen přetéká, už nehledí. Tak si nejdřív přečtěte etiketu (mrkněte na trailer), než do tohohle ponoříte lžičku. P.S. Disneyovská Sky High je asi tak o milion procent (čti dvě a půl hvězdičky) lepší. A hraje v ní Kurt Russell, který celou tuhle rádoby star-power chásku přehrává jedním obočím hned v úvodní scéně. ()

Galerie (142)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Texasu v USA. (SONY_)

Reklama

Reklama