Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Astrid má pravdu na dosah a chce slyšet odpovědi od svojí matky. Toužebně očekávanou maturitu Idě pokazí hněv a různá obvinění a odhalení. (Netflix)

Recenze (2)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No tak jo no. Očekávaný konec, ale nakonec docela solidně natočený. Celý seriál, z kterého by byl moc hezký hodinu čtyřicet trvající film, kdyby se vynechaly všechny zbytečnosti, je tak nakonec o neuváženém slibu, cestě, hledání sebe sama a svého cíle - a o konečné oběti. Myslím, že se dalo víc přitlačit na pilu, a určitě do hlavní role měli obsadit nějakou aspoň žensky vypadající ženskou, ne srbskou mužatku, teda srbskou Hanu Vagnerovou. Ale jinak jo, podívat se na to dá... rychloposuv 2x to jistí a seriál bude ještě napínavější. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvorcovia ani vo finále nevybočili z nastaveného smeru a tým pádom je aj finále atmosférické, pomalé, nie príliš intenzívne a chladné. Čiže ak vás seriál nezaujal už v prvej epizóde, tak skrátka nie ste cieľová skupina. Všetko podstatné sa vysvetlí, spod ústrednej mystery dejovej línie "vykuknú" niektoré témy a je sa nad čím zamyslieť. Problém je teda v tom, že to skutočne mohlo byť omnoho intenzívnejšie, na umeleckosti by to sérii neubralo, skôr naopak. ()

Reklama

Galerie (13)

Reklama

Reklama