foto

Lars Brygmann

  • nar. 17.2.1957 (61 let)
    Kodaň, Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Far til fire i solen
Iqbal & Den Indiske Juvel
Kursk
Svátky klidu a míru
2017 Good Favour
Svůdce
2016 Ptáci nad průlivem
2015 Léto '92
2014 Cesta do říše krále pírek
Kartellet
2013 Otto er et næsehorn
Player
2012 Velký závod
2011 Biloba
Dirch
Mrakodrap
2009 Potlesk
2008 En forelskelse
Ten, koho se bojíš
Ukrutně šťastni
2007 Hvid nat
Til døden os skiller
2006 Drengen i kufferten
Nebezpečně výbušná trhavina
Supervoksen
Vychladlá stopa
2005 Mladý Andersen
2004 Královská hra
Nechte maličkých...
2003 Arven
Někdo jako Hodder
Ukrást Rembrandta
Ulykken
2001 Woyzecks sidste symfoni
2000 Afsporet
Bænken
Max
1999 Antenneforeningen
Den bedste af alle verdener
1998 Albert
Rodinná oslava
1997 En stille død
Sekten
Stopy ve sněhu
1995 Elsker elsker ikke...
1993 Lykkelige Jim

TV seriály

2018 Håbet (TV seriál)
2016 Den anden verden (TV seriál)
Epizoda 24 (E24)
Epizoda 23 (E23)
Epizoda 22 (E22)
další epizody (24)
Dicte (TV seriál)
I Wagners fodspor - del 2 (S03E04)
I Wagners fodspor - del 1 (S03E03)
Efter brylluppet - del 2 (S03E02)
další epizody (4)
2014 Bankerot (TV seriál)
Dicte (TV seriál)
Ret og Pligt - del 2 (S02E10)
Ret og Pligt - del 1 (S02E09)
Mål og Midler - del 2 (S02E08)
další epizody (10)
2013 Dicte (TV seriál)
Vold og magt - del 2 (S01E10)
Vold og magt - del 1 (S01E09)
Liv og legeme - del 2 (S01E08)
další epizody (10)
2011 Lykke (TV seriál)
Vláda (TV seriál)
Vzhůru do boje (S02E04)
Poslední dělník (S02E03)
2010 Vláda (TV seriál)
Okurková sezóna (S01E08)
Nevidět, neslyšet, nemluvit (S01E07)
Státní návštěva (S01E06)
další epizody (5)
2009 Lulu & Leon (TV seriál)
2004 Rejseholdet (TV seriál)
Assistancemelding A-05/03, del 2 (S04E02)
2003 Forsvar (TV seriál)
Rejseholdet (TV seriál)
Assistancemelding A-05/03, del 1 (S04E01)
2002 Rejseholdet (TV seriál)
Assistancemelding A-19/01, del 2 (S03E14)
Assistancemelding A-19/01, del 1 (S03E13)
Assistancemelding A-17/01 (S03E12)
další epizody (13)
2001 De udvalgte (TV seriál)
Rejseholdet (TV seriál)
Assistancemelding A-2/01 (S03E01)
Assistancemelding A-31/00, del 2 (S02E07)
Assistancemelding A-31/00, del 1 (S02E06)
další epizody (8)
2000 Pavouk (TV seriál)
Rejseholdet (TV seriál)
Assistancemelding A-19/00, del 2 (S01E09)
Assistancemelding A-19/00, del 1 (S01E08)
Assistancemelding A-17/00 (S01E07)
další epizody (9)
1997 Strisser på Samsø (TV seriál)
Taxa (TV seriál)
1996 Charlot og Charlotte (TV seriál)
1995 Juletestamentet (TV seriál)

Dokumentární

2001 Den perfekte mand (TV seriál)
Stjerner i manegen (TV film)

TV pořady

2004 Bodilfesten 2004 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace