Reklama

Reklama

Joey Scavello je milý šestiletý kluk. Je to zvláštní hoch, až tak zvláštní, že jistí lidé chtějí jeho smrt. „Sluhové soumraku“ jsou povoláni sloužit bohu. Jsou to náboženští fanatici a zcela oddaní své vůdkyni, kterou nazývají „Matka Grace“. Matka Grace měla vizi, že Antikrist je zde na Zemi ve formě šestiletého Joeye, a že oni jsou jediní, kteří jej mohou zničit. Začnou s menšími konfrontacemi, které mají podobu násilí až tak, že Joeyova matka je přinucena vyhledat pomoc soukromého vyšetřovatele. Charlie Harrison je nejlepší „soukromé očko“ a osobně se zajímá o případ ve snaze zjistit, co se děje. Po jednom z útoků na Joeye a Christine v jejich domě, jenž skončí smrtí dvou Charlieho mužů, se Charlie rozhodne dostat je z města s pomocí svého starého přítele Henryho. „Sluhové soumraku“ je pronásledují a o každém jejich kroku jsou předem dobře informováni. Během jejich letu kolem Spojených Států se Charlie a Christine do sebe zamilují. „Sluhové“ je posléze dostanou do pasti v lesích, kde Charlie zjistí, že jeden z jeho kolegů, jemuž věřil, spolupracuje s „Matkou Grace“. Extrémně napínavá konečná konfrontace může vést k ukončení života jednoho malého chlapečka... ale, co když se oni nemýlili? (Butterfly Video Entertainment)

(více)

Recenze (6)

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Vcelku povedený horůrek z prostředí náboženských fanatiků,ale chybí mě tam větší krutost a dávka psycho nátlaku.Jinak koukatelný určitě je. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Matka sa s pomocou súkromného detektíva snaží zachrániť svojho malého syna, ktorého prenasleduje náboženská sekta. Chcú ho zabiť, lebo si myslia, že je Antikrist. Viac ako horor mi to pripomínalo akčnú kriminálku, ale nebolo to zlé. Nech sa hlavní hrdinovia pohli kamkoľvek, sektári im boli vždy za pätami, pretože ich vodkyňa mala očividne nadprirodzené schopnosti a vždy ich dokázala vystopovať. Prenasledovanie, ukrývanie, streľba - to je väčšina filmu. Už som bol len zvedavý na záver, či sú obavy tých sektárov opodstatnené... ale to neprezradím. Druhá polovica je veľmi napínavá a potešila aj koncovka, aj keď mi už bolo jasné, ako to asi dopadne. V každom prípade ma to bavilo. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Obsah distributora je tak výstižný, že by stačilo dopsat jen konec... Obstojný snímek o matce se synem, které pronásleduje sekta, jejíž kněžka, matka Grace, vidí v malém chlapci Antikrista. Poměrně dlouho není jasné, zda se jedná o variaci na The Omen, či jen napínavé drama o pronásledování skupinou fanatiků, což se mi líbilo. Není tady výrazné strašení, chybí gore, ale přesto snímek své napětí má. A mrtvých rozhodně není málo. Jen malinko mne zklamala scéna, kdy jsem očekával výživný body horror. Na jedno podívání určitě ano, za mě silné 3*... 3,5*. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Joey Scavello(Jarett Lennon) je normální šestiletej kluk. To si ale nemyslí sekta vedená "Matkou Grace". Podle nich není malej Joey nikdo jinej než samotnej Antikrist. Na čí straně je pravda? Je sekta fanaticky zmanipulovaná nebo je jak se říká na každém šprochu pravdy trochu a Joey je opravdu Antrikristem. Na to si už bude muset divák přijít sám. Jen dodám, že s hororem to má společnýho jen velmi málo. Což ale neznamená, že bych se nudil. Taková průměrná nábožensko/sektařská podívaná. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Snímek byl natočen na motivy knihy "Služebníci soumraku" od Deana R. Koontze. (hladass)

Reklama

Reklama