foto

Al White

  • nar. 17.5.1942 (76 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 A Night at the Silent Movie Theater
2010 Carnies
2004 Dokonalé protiklady
2002 Quiet
1998 Clips' Place (TV film)
1995 Bombmeister
Cagney a Lacey: Opět spolu (TV film)
1994 Leprechaun 2
1992 Vražda bez motivu (TV film)
1991 Kvílení vlkodlaků 6
Služebníci soumraku
1990 Liberty & Bash
1989 Návrat do budoucnosti II
1987 Critical Condition
Omega Syndrome
Rudý škorpion
Rusové
1986 Cesta Černého měsíce
Velké problémy
1985 Murder: By Reason of Insanity (TV film)
1984 Massive Retaliation
1983 But It's Not My Fault (TV film)
Emergency Room (TV film)
Šerif z pouti (TV film)
1982 Připoutejte se, prosím! 2
1981 Gangster Wars
Munsters' Revenge, The (TV film)
1980 Připoutejte se, prosím!
Scared Straight! Another Story (TV film)
The Hollywood Knights
1978 Smrtící kometa (TV film)
To Kill a Cop (TV film)
1976 Taming of the Shrew, The (TV film)

TV seriály

2014 Myšlenky zločince (TV seriál)
The Boys of Sudworth Place (S10E08)
2012 Sběratelé kostí (TV seriál)
Riziko rozvodu (S08E02)
2005 Related (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Neznámý voják (S10E20)
2004 Clubhouse (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
Tragická madona (S01E05)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
Syn pláže (TV seriál)
1999 Dva z Queensu (TV seriál)
Parent Trapped (S02E04)
1997 Port Charles (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Little Jerry (S08E11)
1993 Policie New York (TV seriál)
1989 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Snoops (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
Low and Away (S01E10)
1986 Amen (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Měsíční svit (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
The Rousters (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 Baby, I'm Back (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
Wheels (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Good Times (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace