Reklama

Reklama

VOD (1)

Objevuje se nečekaný spojenec. (Disney+)

Recenze (86)

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá epizoda Mandaloriana, ale otřesná epizoda seriálu Boba Fett. Víte, tímto mi už definitivně došlo, že Mandalorian je vlastně reinkarnace Boba Fetta, a bohužel k impotenci LucasFilms/Disney to originální charakter schytává. Ale co už... Lepší reinkarnace Legend a zmrvenej originál, než nový content s cílem být co nejvíce korektní včetně zničení původních charakterů svým vlastním stínem, že jo, Rey? 100%/0% ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Wow. Tohle je Star Wars. Tohle je prostě Star Wars ve své nejlepší současné formě., Bryce Dallas Howard má zatím perfektní skóre. Po více než roce jsme se vrátili k příběhu Dina Djarina a během jedné epizody stihli tvůrci dohnat celý jeho příběh od té doby, co jsme ho neviděli a zároveň nastínit jeho mentální rozpoložení, motivaci a plány. Dočkali jsme se také jedněch z nejzajímavějších záběrů ve Star Wars za dlouhou dobu, například ten long take v prstencovém městě na začátku či během finálního letu. Právě závěrečná scéna mě málem dovedla k slzám - průlet skrz Beggar’s Canyon, lokace z epizody I kde jsme více než 20 let nebyli, a vůbec celý testovací let v N-1 byl prostě nádherný. Do toho spousta odkazů na Star Wars lore (BD poprvé v live action!) a návratů postav, které zde nejsou jen aby sloužily jako fan service, nýbrž jsou důležité pro Dinův příběh, několik výborných akčních sekvencí, CGI vypadá lépe než kdy předtím (tedy v rámci Mandoverse), a samozřejmě nastínění následujícího dění. Nabízí se samozřejmě kritika, že v epizodě seriálu o Boba Fettovi nebyl Boba Fett. Souhlasím, že je to poněkud zvláštní, na druhou stranu nám bylo slibováno Mandalorian 2.5 a toho se také zřejmě dočkáváme. Doufám, že příští epizoda nebude opěz kompletně věnována Dinovi (zatím to tak trochu vypadá), pak by totiž už opravdu ukradl show pro sebe a to si Boba nezaslouží, ale to zatím nelze soudit. Epizoda 5… 9/10. ()

Reklama

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naozaj nerozumiem, prečo je piata epizóda seriálu spojením medzi druhou a treťou sériu iného seriálu. Feet sa tu neukázal ani na sekundu. Na druhú stranu je to kvalitatívne skvelá epizóda. Mando prechádza zmenou a dúfam, že sa v ďalšej epizóde predvedie v plnej sile. 90% Disney plus ()

Vidly10 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutně nevím jak tento díl ohodnotit. Mám dát 5* za to jak se mi to líbilo nebo 1* za to proč se mi to líbilo? Nespletli si u Disneyho seriály? Tohle byl regulérní díl Mandaloriana a to mi přijde jako naprosto nelogický tah, který jen ukazuje jak tento seriál selhává. Užitá a kvalitní epizoda, ale naprostá nespokojenost se seriálem. ()

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kurva to je skvělý! Co víc na to říct... To jak byl během 2s vpíči od tý hlídky mě naprosto rozjebalo. Ten pohled a jenom zapištění motorů a on nikde a oni vykulený oči kde je. TOPKA! Mando je božskej. A část stavění lodi mi hodilo flashback na prvního Iron Mana. Skvěle zvládnuté. Doufám, že bude i 4. série. Moc se těším. A bylo by hustý, kdyby se odehrávala v čase druhý série Ahsoky nebo potom. Díl nabušenej od začátku do konce a tak to má sakra bejt!..."Toť způsob náš!" ()

Galerie (12)

Zajímavosti (12)

  • Malý droid BD, kterého vidíme v hangáru, je odkazem na herní adaptaci „Star Wars Jedi: Fallen Order“. (UncleMorty)

Reklama

Reklama