foto

David Acord

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2021 Sebevražedný oddíl
2019 Star Wars: Vzestup Skywalkera
Tajný život mazlíčků 2
2018 Grinch
Nová generace
2017 Little Evil
Nit z přízraků
Strážci Galaxie Vol. 2
2016 Rogue One: Star Wars Story
Tajný život mazlíčků
2015 Avengers: Age of Ultron
Star Wars: Síla se probouzí
2014 Inherent Vice
Strážci Galaxie
2012 Monster Roll
Star Wars: Impérium útočí (TV film)
Stíhači Red Tails
Zambezia
2011 Crazy Beats Strong Every Time
Gun Hill Road
2009 Fanoušci
2008 Robot Chicken: Star Wars Episode II (TV film)
Star Wars: Klonové války
2007 Lifted
2006 Zoom: Akademie pro superhrdiny
2005 Krvavá hostina

TV seriály

2020 The Mandalorian (TV seriál)
Chapter 16: The Rescue (S02E08)
Chapter 15: The Believer (S02E07)
Chapter 14: The Tragedy (S02E06)
další epizody (4)
2019 The Mandalorian (TV seriál)
Chapter 8: Redemption (S01E08)
Chapter 7: The Reckoning (S01E07)
Chapter 6: The Prisoner (S01E06)
další epizody (8)
2018 Star Wars Galaxy of Adventures (TV seriál)
Star Wars: Odboj (TV seriál)
2017 Star Wars: Síly osudu (TV seriál)
2014 Star Wars Povstalci (TV seriál)
2009 Star Wars: Klonové války (TV seriál)
Hostage Crisis (S01E22)
Liberty of Ryloth (S01E21)
Innocents of Ryloth (S01E20)
další epizody (12)
2008 Star Wars: Klonové války (TV seriál)
The Lair of General Grievous (S01E10)
Cloak of Darkness (S01E09)
Bombad Jedi (S01E08)
další epizody (10)

Herecká filmografie

Host

TV pořady

1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky