Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vidlí vous vtrhne do Kattegatu, a Olaf se tak dostane do nepříjemné pozice. Freydís a Harald se skrývají a váhají, jestli mají bojovat o trůn, nebo utéct. (Netflix)

Recenze (4)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vikingové si poměrně pospíšili a druhá série je tu dříve než po roce. Normálně bych se toho obával, zatím to ale vypadá, že nové díly budou potřebným osvěžením, co přesvědčí i ty největší hatery první řady, že vůbec nejde o špatný seriál. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokračujeme prakticky tam co se minule přestalo. Děj nutně potřebuje vystřídat všechny linie/postavy a připomenout (nebo nastavit pro ty co zapomněli) jak na tom jsou. Scénář rezignoval na jakoukoliv historii (což málokomu bude vadit) a náhodně míchá historické postavy. Třeba “Děda vousáč” se nikdy se svým vnukem nepotkal (narodil se dva roky po jeho smrti a tady mu je tak 13 let). Věk Magnuse (Olafův syn) také nesedí… o Haraldovi jsem už psal v minulé řadě. Nicméně. Jeden by řekl, že to scénář na plno rozjede. Ani omylem. Výsledkem je neskutečná užvaněná nuda. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Herec Bradley James (Lord Harekr) hraje v této 2. sérii také jednu z důležitých postav, i když jen v několika málo epizodách. Svou roli proto začal natáčet v Irsku o něco déle (od července 2021), než jiní herci stěžejních postav. (Lynette)

Reklama

Reklama