Reklama

Reklama

Last Sentinel

  • Velká Británie Gateway 6 (pracovní název) (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Banda žoldáků přežívá na vzdálené vojenské základně uprostřed oceánu a čeká na vystřídání či na nepřítele, ale ani jedno nepřichází. (cerdax2)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (24)

Robbi 

všechny recenze uživatele

Originální není ani námět, ani prostředí. Čtyři lidi na několika čtverečních metrech jsou vstupenkou do vypjatých vztahů a narůstající paranoidní hladiny. Jenže zůstalo jen u náznaků, nadějí ve zvrat nebo nějaké překvapení. Když se konečně a rozpačitě dostaví, je u unaveného diváka většinou pozdě. Klasická ukázka promarněné šance. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrně dobrý námět na psychologizující sci-fi povídku/novelu. Ale jako bezmála dvouhodinový celovečerák myslím tenhle snímek u diváctva příliš neobstojí. Rozvláčný, utahaný, nepříliš záživný, a to nejenom kvůli nepříliš šikovně vystavěnému scénáři, ale hlavně "díky" nepříliš přesvědčivým hercům. Když už si produkce na tuhle práci najala estonského rejžu, mohla se zkusit v tamních končinách porozhlédnout i po nějakých zajímavých a typově vhodnějších hercích i herečkách. Ale výprava je slušná, omšelé interiéry plošiny vprostřed oceánu mě bavily, a přitom byly zjevně za pár šupů. ()

Reklama

KeithMaxwell 

všechny recenze uživatele

Nenechte se zlákat pěkným plakátem. Dobrý nápad který tu je a uzavřené prostředí, které chce stavět hlavně na dialogu a žádné akci, s tím bych vůbec neměl problém, když je to ale zabaleno v amatérském neskutečně prkenném provedení, kde se řeší všechno jen ne to, co od filmu chcete je sledování neskutečně dlouhé a unavující. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Celkom verné post-apo, aspoň teda herecky, pretože Bosworth síce má 40 a v čase natáčania ani nie toľko, ale musela sa jej stať nejaká osobná apokalypse, alebo minimálne polroka strávila v kobke, aby sa na svoju rolu pripravila. Inak dlhé a nudné konverzovanie ľudí, ktorých osud je vám ukradnutý, bezduché a hlavne bez deja a na konci si uvedomíte, že ono to bolo asi natočené len preto, aby sa ešte viac šírila myšlienka Grétkinho strachu z klimatickej krízy. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Last Sentinel je postapokalyptickým psychologickým dramatem. Měsíce izolace bez pomoci a nevědomí toho co se děje a co bude dál si muselo někde vybrat daň. Nastupuje strach, nervozita a paranoia. Světlo naděje svitne když se na obzoru objeví loď. Je to záchrana? Nebo snad nepřítel? Akce od filmu moc nečekejte. Film staví spíš na dialozích a vytasí pár zvratů. Že by to bylo ale nějak extra napínavý říct nemůžu. Možná by tomu prospělo rapidní zkrácení stopáže, protože na můj vkus je snímek zbytečně dlouhej. Podívat se na to určitě dá ale na víc jak 2lepší hvězdy to u mě není. ()

Zajímavosti (1)

  • Väčšina vnútorných scén bola natočená v Tallinne, Linnahall, teda v rovnakej budove, ktorá slúžila ako záskok pre kyjevskú operu počas natáčania celovečerného filmu Tenet (2020). (Arsenal83)

Reklama

Reklama