foto

Lucien Laviscount

  • nar. 9.6.1992 (28 let)
    Ribble Valley, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Love Beats Rhymes
Skryté zlo
2015 Between Two Worlds
Point of Honor (TV film)
2014 Finále v Istanbulu
Honeytrap
2013 Selection, The (TV film)
2012 Midnight Sun (TV film)

TV seriály

2020 Katy Keene (TV seriál)
Chapter Thirteen: Come Together (E13)
Chapter Twelve: Chain of Fools (E12)
Chapter Eleven: Who Can I Turn To? (E11)
další epizody (13)
2018 Podfu(c)k (TV seriál)
Job Done (S02E10)
Close Quarters (S02E09)
Diamonds Ain't Forever (S02E08)
další epizody (10)
2017 Podfu(c)k (TV seriál)
A Family Affair (S01E10)
Creepers (S01E09)
Pear Shaped (S01E08)
další epizody (10)
Still Star-Crossed (TV seriál)
In Fair Verona, Where We Lay Our Scene (E01)
2015 Scream Queens (TV seriál)
Black Friday (S01E11)
Ghost Stories (S01E09)
Beware of Young Girls (S01E07)
další epizody (8)
2014 Epizody (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 4 (S03E04)
Lovci duchů (TV seriál)
Bloodlines (S09E20)
2013 Love Matters (TV seriál)
Smrt v ráji (TV seriál)
A Deadly Party (S02E08)
Skins (TV seriál)
Rise: Part 2 (S07E06)
Rise: Part 1 (S07E05)
2012 The Syndicate (TV seriál)
2011 Mount Pleasant (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Trollied (TV seriál)
2009 Father & Son (TV seriál)
2008 Life Bites (TV seriál)
2006 Johnny and the Bomb (TV seriál)
New Street Law (TV seriál)
Waterloo Road (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
2000 Clocking Off (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2006 Mistři švindlu (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Ok! TV (TV pořad)
2004 Strictly Come Dancing: It Takes Two (TV pořad)
2001 Celebrity Big Brother (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky