On the Count of Three

Trailer

dO_od

všechny recenze uživatele

// Tenhle film vám řekne, že byste neměli poslouchat Papa Roach - Last Resort v den, kdy se chcete zabít, a můj komentář k tomu dodá, že sledovat tenhle film v den, kdy máte depku, taky není zrovna dobrej nápad. Komik a teď už i režisér Jerrod Carmichael natočil uvolněnou hodinu a půl dlouhou konverzačku o dvou kámoších, kteří jsou na konci sil. Předtím, než se ale vzájemně zabijí, si užijí ještě poslední den naživu. A tak courají městem, rozebírají normální věci, špičkují se, a pak... to vám samozřejmě neřeknu, ale nutno říct, že film se vyhýbá veškerým klišé, je nepředvídatelný až do konce a na téma duševního zdraví toho za tak krátký čas stihne říct překvapivě mnoho. Carmichael i Abbott jsou v hl. rolích výteční. Dávám stejně velký palec nahoru jako u Skeleton Twins, ani v tomhle případě to ale nebude pro každého, a už vůbec ne za každých okolností. 7/10 ()

SpaceOdyseus

všechny recenze uživatele

Zajimave podana depka, kde obcas probubla jiskricka nadeje, aby byla zaslapana zas do zeme. Ustredni dvojka je na jednicku, jejich verbalni spickovani pri courani po meste a hledani... neceho bavi ale hlavne poskytnou ojedinely pohled do ne uplne zdrave mysli. A diky tomu se muze jednat o celkem dulezity snimek. ()