foto

Lavell Crawford

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Hubie Halloween
2019 Love Is Not Enough
2018 Compton's Finest
2016 Meet the Blacks
Mike i Dave sháněj holku
2015 American Ultra
Šest směšných
2014 4Play
For Love or Money
2013 Je'Caryous Johnson's Marriage Material
2012 C'mon Man
Who's Watching the Kids
2010 Love Chronicles: Secrets Revealed
2005 Friends and Lovers
2004 Baby's Momma Drama
Out on Parole
1999 Beverly Hood

TV seriály

2020 Volejte Saulovi (TV seriál)
JMM (S05E07)
Mág (S05E01)
2018 Volejte Saulovi (TV seriál)
Blbost (S04E07)
Piñata (S04E06)
2017 Volejte Saulovi (TV seriál)
Podfuky (S03E05)
Nová holka (TV seriál)
Operation: Bobcat (S06E16)
2016 Legends of Chamberlain Heights (TV seriál)
2013 Super Fun Night (TV seriál)
The Crazy Ones (TV seriál)
Models Love Magic (E10)
Your Pretty Face Is Going to Hell (TV seriál)
Perníkový táta (TV seriál)
To'hajiilee (S05E13)
Vzteklý pes (S05E12)
Doznání (S05E11)
další epizody (5)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Gang Broke Dee (S09E01)
2012 Perníkový táta (TV seriál)
Rizikový příplatek (S05E03)
2011 Workaholics (TV seriál)
Dry Guys (S02E02)
Perníkový táta (TV seriál)
Konečná (S04E12)
Průchod (S04E11)
Bratři (S04E08)
další epizody (5)
2009 Just for Laughs (TV seriál)
2005 Squidbillies (TV seriál)
2003 Big Time (TV seriál)
2000 Aqua Teen Hunger Force (TV seriál)
1996 Show Jamieho Foxxe (TV seriál)

Dokumentární

2011 Phunny Business: A Black Comedy

Host

TV pořady

2019 Lavell Crawford: New Look, Same Funny! (TV pořad)
2016 Shaquille O'Neal Presents: All-star Comedy Jam: Live from Sin City (TV pořad)
2015 The Nightly Show with Larry Wilmore (TV pořad)
2011 After Lately (TV pořad)
Lavell Crawford: Can a Brother Get Some Love (TV pořad)
2009 Lopez Tonight (TV pořad)
Tosh.0 (TV pořad)
2008 Reality Bites Back (TV pořad)
2007 Chelsea Lately (TV pořad)
2003 Last Comic Standing (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)
1997 Premium Blend (TV pořad)
1992 BET's Comicview (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

1998 Comedy Central Presents (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky