Reklama

Reklama

Coming Home in the Dark

  • Austrálie Coming Home in the Dark
Trailer 1

Obsahy(1)

Chlapík zoberie svoje dve deti a ženu na výlet do prírody, avšak rodinnú idylu im narušia dvaja nevítaní hostia, z ktorých jeden z nich má pod kabátom ukrytú urezanú guľovnicu. (sochoking)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (45)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Temný, nepředvídatelný, místy šokující, syrový, Evil a nekompromisní Revenge/Kidnap Thriller z Nového Zélandu, který má atmosféru místy nepěkně hutnou. Školní učitel musí čelit temným hříchům minulosti, když se svou rodinou je přepaden a unesen dvěma tuláky a nehezká pravda pomalu začne vyplouvat na povrch. Má to sice pomalejší tempo, ale film si dokázal udržet mou pozornost. Dokáže být napínavý ( zvrat v 15 minutě vyloženě šokující), záporák je správný slizoun ( byť ten jeho accent je vyloženě něco strašného), řemeslně v pořádku a byť nedochází k explicitnímu násilí ( kdyby ano, tak bych šel ještě s hodnocením výš), tak film i přesto dokáže působit realisticky a nepříjemně. Solidní. Příběh 3/5, Akce 3/5, Humor 0/5, Násilí 3/5, Zábavnost 4/5 Hudba 2/5, Vizuál 4/5, Atmosféra 4/5, Napětí 4/5, Emoce 2/5, Herci 4/5. 7/10. ()

xLIGHTx 

všechny recenze uživatele

Nič niekedy nemusí byť také, ako to na prvý pohľad vyzerá. Malý, skromný, komorný, temný projekt. Nekompromisná, intenzívna jazda (doslova), s atmosférou plnou napätia, ktorá by sa dala krájať. Nový Zéland, vidieť, že to nie je iba rajská krajina Pána prsteňov, ale vie to byť aj pekne desivé, smrtiace miesto (skôr, v tomto prípade zem vhodná pre Saurona ;). Príbeh štvorčlennej rodinky, ktorá si vyjde do prírody, len veci sa trochu zvrtnú s príchodom dvoch nebezpečných, brutálnych čudákov. Toto nebude vhodné asi pre citlivejšie povahy. Tmavý, dosť drastický revenge kúsok, napínavý a surový. Za štyri náušnice v uchu, teda, štyri hviezdy. ;) ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nepříjemně syrový film, s nepříjemně nečekaným okamžikem v 16.minutě. Ale postupně se z nepříjemné syrovosti stala nepříjemná rozplizlost, protože když přestanete postavám ve filmu věřit jejich opravdovost, jsou vám pak jejich osudy buřt a intenzita vašeho diváckého zážitku rapidně poklesne. Naši tvůrci totiž nezamýšleli natočit jen tak nějaký obyčejný exploaťák, oni se rozhodli natočit exploaťák s nastavováním zrcadel a moralizujícím poselstvím. A výsledkem je podivný filmový kočkopes, ani ryba ani rak, ani pořádný exploaťák, ale ani psychosociální drama, tedy ideální materiál pro nějaký malý nekomerční alternativní fesťák. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Slušnej rozjezd, horší dojezd. Na můj vkus je to místy až moc ukecaný s minimem akce. Nějak mě to prostě nepohltilo takže mi to nepřišlo ani moc napínavý. Možná je to i tím, že jsem se nedokázal vcítit do hlavních postav. Dokoukáno ale ke konci už to pro mě byla úmorná nuda a já pořád kontroloval časomíru kdy už bude konec. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Tenhle okamžik si později budete přehrávat a říkat si, co jste mohli udělat, ale neudělali." Poměrně intenzivní thriller s neustálým napětím, kde absence otevřeného gore vůbec nevadí, ba právě naopak, protože film působí bez něj realističtěji a nechává prostor divákově fantazii (scéna s kamenem). Jako slabinu bych pro mne viděl to, že kromě Jill se nenajde kladná postava. A i když její muž má temné tajemství, tak odplata za něj je naprosto neadekvátní. Navíc magor s puškou v podstatě vraždí bez ohledu na to, o koho se jedná. Násilí samozřejmě plodí násilí. Ale už balady ukazují, že smrt nemusí být tím nejhorším. Horší je totiž žít s pocitem viny. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama