Reklama

Reklama

Severní vody


My lidé jsme ubohá stvoření (E02)

(epizoda)
  • Velká Británie We Men Are Wretched Things

VOD (1)

Obsahy(1)

Sumnerovo dobrodružství se změní v noční můru, když je jeden z členů jeho týmu zabit. Navzdory neexistujícím důkazům je Sumner přesvědčen, že pachatelem je Henry Drax. (HBO Europe)

Recenze (6)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chladné oblačné nebe, rybářská loď Volunteer a na její palubě banda opilých nadržených námořníků. Mezi nimi pak lékař Sumner (Jack O´Connell – šéf násilnické skupinky z Jezera smrti nebo mladý delikvent z Hvězdy kriminálu), který prošel náročnou službou v armádě, dále pak kapitán Stephen Graham, který má svůj vlastní plán (s pojistkou lodi), a v neposlední řadě násilnický harpunář ztvárněný skvělým Colinem Farrellem. Ač se vše snaží hodit na jiného člena posádky, zvíře v lidské kůži je nakonec hlavním podezřelým v případě pohlavního zneužití chlapce, který na lodi vykonává pomocné práce. A který nakonec skončí uškrcený v sudu. Atmosféra houstne, druhý díl mi sednul výrazně víc než utahaný otvírák. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Ještě o kousek lepší než první epizoda. Zajímavý případ znásilnění a následné vraždy. Všechny indície ukazují jednoznačně jedním směrem, nicméně stále chybí Colinovi prohlédnout jeho plodník. Hodně mě zaujala i ukázka dobového lovu velryb. Všichni zúčastnění rozehráli vynikající herecký galakoncert. Nemám problém jakékoli postavě jeji roli věřit. K tomu všemu houstne neuvěřitelně syrová a smradlavá atmosféra. Prozatím si plavbu velmi užívám. [80 %] ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama