Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Susie chce expandovat, ale Eddie na svém sídle nic takového nedovolí. Hornimanové proto hledají nové působiště. (Netflix)

Recenze (6)

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A to je přesně ten problém. Nikdo radši nic neví. Proto svět šel do kytek. Guy Ritchie jako skutečný Gentelemen ctící gender equality se rozhodl pro pánský fan service a tak nám svlékl Davida Granta do naha, aby ukázal bimbase při úvodní scéně. Editing této epizody je fantastický. Pohled ze shora na to jak Freddy vyhodí do povětří ryby. Střihy k jídlu. Střih ze rvačky s asijským kuchařem k telefonátu. Tohle všechno dělá Gentelemeny jeden z nejlépe režírovaných seriálů. Děj byl tentokrát naprosto fantastický. Dostaneme několik dějových linií. Vinni Jones je prostě zlatíčko, kterého nejde nemilovat. Freddie Fox jako nový slizou trošku připomínající Daniela Bruhly byl dokonalý. Epizoda poukazující na útěsný stav britské žurnalistiky a přesto ukazující šílenost jistého novináře. A epické finále s Hitlerovým varletem a náckam mne překvapilo a pobavilo těším se na další díly. ()

Reklama

dO_od

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Mohlo jedno varle změnit koloběh dějin? Jsem rád, že někdo v dnešní době stále ještě klade takhle důležité otázky! A že Guy Ritchie nesundává nohu z plynu ani při tvorbě seriálových spin-offů svých filmů pro Netflix. Zatím skvělá gangsterská jízda, která co nemá v Ritchieho vizuální dravosti, dohání pro změnu těžce tarantinovskými zvraty. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pobavila linia z blondavym nackom a nerativu okolo Hiltera. I beznadejne zamilovany a vecne zhuleny "zahradnik" a jeho spanila jazda s kraskou, Gaia Weiss. Inak vsak len lahunky priemer. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama