Reklama

Reklama

Gentlemani

(seriál)
  • USA The Gentlemen
Trailer 3

VOD (1)

Epizody(8)

Eddie po otci zdědí šlechtické sídlo, které ale slouží jako zástěrka pro milionový byznys s marihuanou. A jeho majitelé se vůbec nemají k odchodu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (133)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Že se vyklube z pro mě na první pohled nudného seriálu něco tak úžasného jsem teda vůbec nečekal. Gentlemani jsou ale perfektní zábava, která se do diváka prvním dílem zakousne a až do konce nepustí a díky tomu jsem hltal každou další scénu na 100 procent a se zájmem jsem zapínal další a další díl. Herecky famozní (Theo James boží!), technicky ještě lepší (Ritchie má neskutečný smysl pro záběr a umí film okořenit takovými detaily, které jsou na první pohled bezúčelné, ale v konečném měřítku dělají zážitek), a co se týče napětí a vtahujícího drajvu, nemůžu seriálu nic vytknout. Okamžitě chci nášup druhé série, jelikož takový klenot jsem už dlouho nedostal. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Prvý diel vzbudil nádeje, že Guy Ritchie splnil vlhký sen fanúšikov a natočil gangsterský seriál vo svojom typickom štýle. Teda plno zvratov a ešte viac rôznorodých postáv, ktoré sú navzájom veľmi ťažko kompatibilné v myšlienkových pochodoch. S pribúdajúcimi dielmi ubúda ritchieovský rukopis a zhruba od polovice série prevláda klasická gangsterka. Našťastie stále zábavná. Najväčšie mínus v rámci obsadenia je bohužiaľ hlavná postava. Theo James fakt nie je Matthew McConaughey. Nepotešil ani Vinnie Jones, ktorý je krotký ako baránok. Už len dodám, že Kaya Scodelario vyzerá ako sestra Emmy Stone a najzaujímavejší herecký výkon predvádzajúci Daniel Ings vyzerá ako člen rodiny Henryho Cavilla. Teším sa na druhú sériu? To vyložene nie, ale rozhodne si ju pozriem. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Ideální odpočinková gangsterka, mix stylu a zábavných charakterů, konzistentní kvalita v rámci 8 epizod. Theo James nezaujal jenom jako totální zmrdeček z White Lotus, ale taky tady jako sympatický mladý lord a gentleman. Daniel Ings je na to kuře přímo rozený. Zatímco takový Giancarlo Esposito zase vysekl svý klasický Breaking Bad já. A dalších pár radostí v obsazení. Zhlédnul jsem rychleji než bylo v plánu a vůbec se nezlobím za další pokračování. 80% ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Hodne nadhodnotená sérka! Ale v prvom rade musím uznať, že perfiš spravená! Je tu vidieť ruku A-čkového režiséra, žiadna vata, žiadny mindfuck (aby ste v pólke sérii pochopili "vo co go?", tu je to "smeč na bránu" ako sme u Ritchieho zvyknutí. Radšej sa budem venovať negatívom - 1.*totálne nímandové prkenné xichty (keď odrátam Winstona a Jonesa)- by sa hodilo viac star-face. 2.*sérka sa v trailery tvárila ako ultra18+, pritom je to uplakaná PG13 pre teens. 3.*celé je to naivné - ruku na srdce, mariša nie je zrovna komodita v záujme súčasnej mafie, ako je tu vykreslené - skôr to pripomínalo lacnú výrobu & distribúciu ukrajinského tabaku na Slovensko, kde sa zapotili akurát tak colníci. Čakal som viac. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Fenomenálna práca Guy Ritchieho! A konečne niečo lepšie aj na Netflixe. Čistá esencia toho, čo mnohých na tomto režisérovi baví - inteligentné a zároveň zábavné podanie príbehu, zaujímavé postavy, fantastický strih a hudba, more komických, tragických aj prekvapivých momentov a rozumné rozuzlenie zápletky. Viac som ani nečakal. Bravooo! Plný počet po dlhej dobe. ()

Galerie (109)

Zajímavosti (1)

  • V scéne na party u Johnstona sa rozpráva Suzie so Stanleym o hodinkách Patek Philippe, ktoré mal Churchill, keď podpísal nemeckú kapituláciu. Lenže za Britániu podpísal dokumenty Arthur Tedder. Churchill už v tej dobe ani nebol premiér Británie. Tým bol Clement Attlee. (Drozdo57)

Související novinky

Matthew McConaughey bude bojovat s ohněm

Matthew McConaughey bude bojovat s ohněm

27.01.2024

Před deseti lety byl Matthew McConaughey na absolutním vrcholu. Hlavní role v nolanovce, která je jednou z nejlepších sci-fi poslední dekády. Za Klub poslední naděje vyfoukl DiCapriovi Oscara, navíc… (více)

Co nového připravuje režisér Guy Ritchie?

Co nového připravuje režisér Guy Ritchie?

19.01.2024

Britský režisér Guy Ritchie (Gentlemani, Rozhněvaný muž) v posledních letech nabral velmi zdatné tvůrčí tempo. Zatímco v loňském roce stihl představit v kinech akční komedii Operace Fortune: Ruse de… (více)

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

18.06.2022

A máme to tu zase. Studiu Disney se strategie aktualizování svých klasických a divácky velmi populárních animovaných franšíz finančně velmi dobře vyplácí a po hraných předělávkách Popelky, Krásky a… (více)

Reklama

Reklama