Reklama

Reklama

Anne Boleyn

(seriál)
  • Kanada Anne Boleyn
Trailer

Epizody(3)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

Ráno jsem poklekl před naší domovnicí. Zapomněl jsem odcovidovat zábradlí. BLM.  Je o tři odstíny tmavší, než já. Moje drahá štuka má kliku. Opaluje se, takže ta kráva domovnice musí pokleknout. BLM...no, nebudeme blmout a k věci. Neuvěřitelná rasistická sračka všech sraček. To fakt nemáme nějakou echt epickou vyprávěnku z centrální Afriky? Napadá mě jedna taková, lidová. Umaknecht, náčelník se potřebuje zbavit celého kmene Knechtumů. Tak je v záchvatu milosrdenství, místo umístnění na jídelníček, naloží na kolem plovoucí uhuhmocmocvelkou loď. Plnou bílejch devilů. Což je super byznys. Za každého souseda vyfasuje korálek. Příště množná i zavírací nůž....Že je to nuda a legrace to bude až na moři? A koho to sere? Praotec Cikán by z vás dostal záchvat. MeToo. ()

GigaPudding 

všechny recenze uživatele

Prakticky standardní historické tv drama, co začne dost vlažně a teprve až v poslední třetině nabere na síle, a co se natáčí pro cílovou skupinu, co má ráda "divadelní" herecké výkony a kostýmy. Toho je v této minisérii dostatek. Tentokrát to ovšem dokázalo neuvěřitelně snadno a s minimálním úsilím přilákat a odhalit v plné "kráse" taky i úplně jiné, groteskní "publikum" z internetu. :) ()

Reklama

cernakus odpad!

všechny recenze uživatele

30 minut utrpení. Tolik jsem tomu dokázal věnovat. Prvních deset minut v celku, pak 20 minut rychloprohlížení, aby si zdejší cenzor nenašel důvod. Nechme stranou, že pokud negři tak nutně potřebují být ve filmech a neobolševici je tam za každou cenu chtějí mít, tak bych ocenil, aby se přestaly recyklovat ohrané příběhy a začalo se točit originálně z Afriky. Ať si totiž latentní rasisté myslí o negrech cokoliv, tak to rozhodně nebyla jen tlupa opic v Africe. Měly mocné a vyspělé státy a epické příběhy. Navíc spousta příběhů by splnila "hollywoodské standardy", filmové zpracování o Ravanole I., by s patřičným rozpočtem bylo luxusnější než Vikingové a to by si autoři ani tolik nemuseli vymýšlet. Bohužel místo toho, zde dostaneme naservírované kostýmní drama se sterilními herci, hloupým scénářem a opravdu značným důrazem na historickou nepřesnost. Protože jsem se pokusil oprostit od faktu, že se jedná o propagandistický snímek na jedno použití, tak jsem koketoval s hvězdičkou za kostýmy a fakt, že hlava šla na konci dolů, ale nakonec musím říci, že odpad dávám i za méně závažné prohřešky proti zábavnosti. ()

Deleatur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Plusy: Nejen výkon a zjev Turner-Smithové, ale třeba i Essieda, který se k ní hodil nejen typově, ale nabídl i jinou interpretaci bratra Boleynové než jen ufňukaného lehkomyslného floutka. Silné komorní drama v poslední epizodě. Mezi: Nápad obsadit černošské herce - sice jsem to viděl účelněji než pouhý blackwashing, ale i mě napadlo nelichotivé vysvětlení: využili předsudků diváků, aby přiblížili kontroverznost Boleynové ve své době. Zároveň si myslím, že to nemusí být hned odpor, stačí pocit nepatřičnosti, který by u bílé herečky v roli už ve středověku vzdělané, emancipované a ambiciózní šlechtičny nebyl tak silný. Mínusy: Lacinější výprava. Slabší začátek a prostředek, kdy i kontroverzní obsazení nedovolovalo se na postavy hned navázat. Matný Stanley v roli Jindřicha VIII. I kdyby to byl další dobrý tah - byl tak srozumitelnější jeho strach z inteligentních a nepřizpůsobivých Boleynovic sourozenců. Hodnocení: 73% (a 4* za odvahu, Turner-Smithovou a sílu závěru). ()

Jugamaru odpad!

všechny recenze uživatele

Strašidelné že se tenhle zmetek myslí vážně. Nechápu jak si nemohl někdo při natáčení první scény už říct že to je strašná hloupost. Už jako parodie by to bylo na hraně. Jenomže někdo si myslí že má tu moc a může převracet historický fakta, naštěstí můžeme proti tomu všichni bojovat, krásným odpadem, přece jenom ta černá barvička tu krásně sedí na tohle "mistrovské dílo". Viděl jsem cca třicet minut a pak jsem musel přeskakovat, působí to strašně nepřirozeně, není to jen o černoších, je tam spoustu jiných sraček. Tohle se musí ze světa vymítit, aby to už nikoho dalšího nenapadlo, svinstvo nepřirozené, tfuj tajbl. PS: Podíval jsem se na ten první díl celý, a co to kurva je ? Tady nejde už ani o to jestli tam jsou černoši co tam nemají co dělat, stejně jako samotná Smith, nebo jestli tam jsou dokonce asiati. Dialogy jsou totálně woke a mimo. Toto je zkurvené celé a prohnilé. Režijní stránka je sračka bez nápadu. Dál už to nezvládám a mému zdraví by to neprospělo, odpad všech odpadů a zavřít tvůrce za pokus o vymývání mozku a křivení historie. BTW: Za vulgarismy může scéna kde se Anne Boleyn mucká s jinačí ženštinou. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (1)

  • Zda má ztvárnit Boleynovou se herečka dlouho nerozmýšlela. „Scénář, který Eve připravila, mě okamžitě zaujal. Zkoumá se v něm nesmírná síla Anny Boleynové, její smrtelné slabosti a zranitelnosti,“ prohlásila Jodie Turner-Smith. (Duoscop)

Související novinky

Nový Star Wars seriál nabírá další hvězdu

Nový Star Wars seriál nabírá další hvězdu

07.09.2022

The Acolyte, nadcházející Star Wars seriál zasazený poprvé do období dávno před prequelovou trilogií v éře tzv. High Republic, nabírá další hvězdnou posilu. K dříve oznámené Amandle Stenberg … (více)

Prequel Zaklínače přišel o hlavní hvězdu

Prequel Zaklínače přišel o hlavní hvězdu

08.04.2021

Prequelová minisérie Zaklínače The Witcher: Blood Origin čerstvě přišla o herečku v hlavní roli. Začátek produkce na seriálu se totiž posunul, a nadějné herečce Jodie Turner-Smith tak náhle kolidoval… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno