Reklama

Reklama

Clickbait

(seriál)
Trailer 2

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Únos táty od rodiny Nicka Brewera má zlověstnou dohru na internetu a jeho nejbližší musí rychle zjistit, kdo za tím vším je a proč to udělal. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (87)

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Pia je nesympatická postava a leze mi na nervy celou dobu, a to vším. Vzhledem i chováním. Ale když se nad to člověk povznese, tak to nebylo vůbec špatné. Téma, které je asi hodně aktuální, protože sociální sítě a jejich používání a zneužívání to si zaslouží pozornost. Konec seriálu mě překvapil, ale působilo to na mě trochu useknutě a rychle, myslím ,že pomalejší rozuzlení si to zasloužilo. JInak spokojenost. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Počiatočný, originálny námetový skvost sa v závere zmenil na myšlienkovo absurdnú (ne)zábavu s pointou, ktorá vo mne zachovala pachuť na rázcestí, kedy tak nejak premýšľam, či som si radšej nemal pustiť X-tú reprízu “Dva a pól chlapa”. Neviem no, fakt to nikomu neprišlo za vlasy pritiahnuté? Ale tak na “3” dobré .. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Poměrně zajímavé drama. Ten konec by mě nenapadl. Za pozornost stojí otravný novináři, který jak supi čekají na sebe menší senzaci. A udělají doslova cokoliv jen aby měli něco. Nechápu policii že je nechají u domu obětí aniž třeba uzavřou část ulice a nikoho tam nepustí a dotyčný mají aspoň trochu klid. Zase tam museli nacpat gaye a přitom to bylo úplně zbytečný. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Clickbait je takový ten seriál, co sice baví, ale napsaný není kdovíjak objevně. Je z toho trochu cítit levnost a taková ta rychlokvaškovost. Má to ale výhodu takovou, že celkem úspěšně dokáže udržet tempo a hlavně neodkrývá rozuzlení příliš brzy a je těžké tu odhadnout pachatele. Průměr dávám také kvůli převážné nesympatičnosti většiny postavy, tudíž soucit jsem k nim téměř nechovala. Ony i samotné ty postavy byly celou dobu až nějak moc klidné. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Clickbait je přesně ten úžasný typ seriálu, který tady dlouho nebyl - výborná krimi detektivka, při níž se na každý díl divák těší, u každého dílu může hádat padoucha a po celou dobu mu to bude v hlavě pěkně šrotovat. A i když si už předposlední díl myslí, že ho má a že všechny důkazy ukazují jedním směrem, stejně se plete. Jednoduše je to série bez hluchých míst a se spoustou sympatických postav, kde se zvraty dávkují jak na běžícím páse a kde o napětí není nouze, každý díl je perfektně vybudován, příběhově seriál posouvá vpřed a není to žádná nudná vata okolo. Nemám žádně výtky, tohle bylo prostě výborné a do karet seriálu hraje i to, že je to takové divácké friendly téma, které se trefí do vkusu velkému spektru lidí a současně v pozadí kriticky poukazuje na problém online života a seznamek. Dlouho jsem nebyl tak spokojený. ()

Zajímavosti (1)

  • Přestože většina produkce probíhala v Austrálii, některé scény se natáčely v Oaklandu a oblasti zátoky okolo San Francisca. (Axarus)

Reklama

Reklama