Reklama

Reklama

Clickbait

(seriál)
Trailer 2

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Únos táty od rodiny Nicka Brewera má zlověstnou dohru na internetu a jeho nejbližší musí rychle zjistit, kdo za tím vším je a proč to udělal. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (88)

cariada 

všechny recenze uživatele

Poměrně zajímavé drama. Ten konec by mě nenapadl. Za pozornost stojí otravný novináři, který jak supi čekají na sebe menší senzaci. A udělají doslova cokoliv jen aby měli něco. Nechápu policii že je nechají u domu obětí aniž třeba uzavřou část ulice a nikoho tam nepustí a dotyčný mají aspoň trochu klid. Zase tam museli nacpat gaye a přitom to bylo úplně zbytečný. ()

Drozdo57 

všechny recenze uživatele

Asi 6 dielov som bol potešený ďalšou výbornou minisériou od Netflixu. Iste, nebol to Queen's Gambit, ale natočené to je štýlovo, príbeh je pútavý, herci hrajú celkom dobre a chovanie postáv je uveriteľné a pochopiteľné. Celkový výsledok môže niekoho veľmi potešiť, mňa to asi nedostalo tak veľmi, ako by tvorci asi chceli dosiahnuť. Aj tak nadpriemerný počin v dnešnej dobe. Och ako nerád upravujem hodnotenia vzhľadom na súčasnú celkovú úroveň kinematografie... ()

Reklama

elanius 

všechny recenze uživatele

Napínavá, divácky prístupná krimiséria. Konečne seriál, kde postavy sú normálni ľudia, celkovo je celé vyznenie také civilné a to považujem za plus. Seriál je výborne vymyslený a napísaný, každý diel je venovaný primárne inej postave, rovno zabité dve muchy, posúva sa príbeh vpred a je dosť času vykresliť poriadne každú postavu. Konečne kvalita aj na Netflixe. (8/10) ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Po prvním díle jsem byl trochu na rozpacích a říkal jsem si, jestli je daný materiál vhodný na 8 dílny seriál ale naštěstí mě tvůrci překvapili kolik es mají v rukávu a jak si dokáží diváka povodit. Není to nijak zásadní a viděl jsem celou řadu řemeslně i scenáristicky lepších seriálu ale bavil jsem se, udržel moji pozornost a nejednou jsem byl překvapen. ()

Tejkina 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se to mírně táhlo, potom mě to ale začalo bavit víc a víc. Atmosféra byla tajemná a já byla zvědavá, jak to všechno nakonec bylo. I když byl za mě konec trochu ''WTF'', ve finále vlastně zklamaná nejsem. Tohle bych fakt nečekala a myslím, že konečného pachatele uhádne jen málokdo. ()

Zajímavosti (1)

  • Přestože většina produkce probíhala v Austrálii, některé scény se natáčely v Oaklandu a oblasti zátoky okolo San Francisca. (Axarus)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno