Reklama

Reklama

Ultra Force 3: Pod policejní ochranou

  • Česko Železný anděl 4 (neoficiální název) (více)

Obsahy(1)

Udržte ji naživu 72 hodin! Tak zní příkaz kapitána Pierra, zvláštního agenta, který má do Hongkongu dopravit krásnou Jacqueline, aby vypovídala proti svému někdejšímu milenci Lungovi - obávanému šéfovi gangsterského syndikátu. Líza a Mona, přítelkyně a obě zaměstnankyně hongkongské policie, dostanou za úkol chránit Jacqueline až do doby její výpovědi před soudem. Jejich poslání se však brzy změní v nebezpečnou hru na kočku a na myš, protože prohnaná Jacqueline se pokusí vydírat Lunga. Lung vyšle dva vrahy, muže a ženu, aby Jacqueline umlčeli. Dívky ji oddaně brání. Moně se podaří muže zabít, avšak žena uniká a začíná spřádat plány na pomstu. (Intersonic)

(více)

Recenze (27)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Český dabing je ultra zlo! Tohle opět dělala parta hospodských povalečů, kteří v životě nedabovali a podle toho to zní, nechtěně komicky, spolubydla tvrdil, že úroveň dabingu zní jako Pár Pařmenů. Akční scény jsou fajn, Moon Lee má schopnou hlavní soupeřku (Michiko Nishiwaki), uvidíte solidně rozjedou destrukci a souboje ve velkém. Scény jsou někdy hodně odvážné a nebál bych se tento film zařadit na pomezí CAT III. V žádném případě to není pro děti pod 15 let:) ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak napřed musím podotknout, že v rámci akčních HK sérií přeci jenom Ultra force zase až tolik nežeru jako jiný (Red force, Iron angels) a tenhle díl je nejslabší. Docela se divím, že má podobný hodnocení jako jednička která je teda minimálně o třídu lepší. Dějově už místy dost wtf ty tradiční pokusy o humor po Asijsku na mě opět vůbec nepůsobili. No a i když to má celkem krátkou délku, tak ke konci už jsem se dost nudil a doufal, že už bude po všem. Nakonec to ten stylovej závěr aspoň trochu zachránil.40% ()

Reklama

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to dosť dobrý akčný film, ktorý je posledným dielom známej akčnej série. Má výborný príbeh o ochrane dôležitého svedka v jednom súdnom procese, ale tento často používaný nápad je tu spracovaný veľmi originálne. Poteší línia s pomstou policajtke za smrť manžela zabijaka, ale hlavne asi posledných dvadsať minút, kedy sa príbeh vyvinie úplne nečakane, ale tiež aj veľmi zaujímavo. Akčných scén je tu dosť a aj som s nimi spokojný. Súboje už konečne vyzerajú celkom dobre a to hlavne v porovnaní s predchádzajúcim dielom. Už majú aj zaujímavejšiu choreografiu a celkovo pôsobia profesionálnejšie. Najviac sa mi tu páči záverečné zúčtovanie alebo úvodná akcia s motorkármi, ktorí prepadnú konvoj so svedkom. Zo súbojov ma zaujala hlavne akcia v dome otca jednej z hlavných hrdiniek, kde dôjde k dvojitému súboju s dvomi belochmi alebo súboj pri jazere s dvomi zabijakmi. Na akčných scénach sa mi tu nepáči používanie spomaľovačiek, ktoré sa tu moc nevydarili, ale aspoń nie sú až tak často. Tento film sa mi páči podstatne viac ako dvojka, ale o trochu menej ako jednotka. Ale aj tak musím povedať, že séria Red force ma zaujala viac. Objektívna kvalita filmu- 65%, film sa páči mne na 72%. ()

Mol 

všechny recenze uživatele

Kdo by si pomyslel, že magor Ho, kterej dokáže za rok natočit 17 sračkovejch filmů o ninja bojovníkách, natočí něco takovýho. Akce oproti dvojce ubylo. Parádní byl rozhodně dabing, od tuším Intersonicu. Tak špátný, až to bylo dobrý. Hlavně skvělej konec, kde Líza zastřelí hlavního padoucha i když ví, že jí hned po tom oddělaj. Roger byl samozřejmě taky dobrej magor. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Další z mnoha porevolučních VHS úlovků, kterému nechybí všechny ty ukňourané dialogy, infantilní joky, typicky podivné asijské emoce, blbě uchopené scény a herci prezentující se jak z ochotnického souboru. Ale samozřejmě i choreograficky poutavá řežba a skvělé kaskadérské kousky. Mimochodem všechny tři díly téhle béčkové série vznikly shodně v roce 1989: i to o kvalitě vypovídá mnohé. Taková Moon Lee stihla ve stejném roce i trojku Železných andělů, a to ještě během závěrečného kaskadérského kousku utrpěla v Ultra Force 2 souhrou několika lidských chyb vážné popáleniny. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Akční režii měl na starost Benny Lo. (Epistemolog)

Reklama

Reklama