Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
12. Filmový víkend ČSFD (4.-6. srpna)

12. Filmový víkend ČSFD (4.-6. srpna)

27.06.2023 Autor Goldbeater

Drazí filmoví fanoušci, rádi bychom vás pozvali na již 12. ročník Filmového víkendu ČSFD, který se letos uskuteční od pátku do neděle 4. - 6. srpna na už tradiční lokaci čerstvě zrekonstruovaného Letního kina Boskovice nedaleko Brna. Na jednom z největších venkovních pláten v České republice si budete moci i tentokrát vychutnat to nejlepší a nejzajímavější z letní filmové nadílky. A že je tento rok obzvlášť na co se těšit!

 

Dvanáctý ročník „Filmáče“ odstartujeme ve velkém stylu rovnou odpálením atomové bomby! Páteční večer totiž otevřeme nejočekávanějším filmem léta, tříhodinovým eposem Oppenheimer o strůjci jednoho z nejničivějších objevů historie. A pokud všemi očekávaná bombastická podívaná v režii perfekcionisty Christophera Nolana okamžitě nezboří celé letní kino, mohou se návštěvníci těšit na akční nášup v podobě pátého a finálního dobrodružství nejslavnějšího archeologa stříbrného plátna ve snímku Indiana Jones a Nástroj osudu. V něm herec Harrison Ford pod režijním vedením chváleného Jamese Mangolda naposledy nasadí hnědý klobouk a zapráská bičem na rozloučenou se svou ikonickou postavou.

 

Následný sobotní večer odstartuje další luxusní přehlídka poctivé akce a neuvěřitelných kaskadérských kousků v podání Toma Cruise coby agenta Ethana Hunta v sedmém díle série Mission: Impossible s podtitulem Odplata - První část. Po něm nasadíme o něco lehčí tón, na řadu totiž přijde dobrodružná komedie Barbie režisérky Grety Gerwig s Margot Robbie a Ryanem Goslingem v hlavních rolích vyfešákovaných postaviček Barbie a Kena, kteří zamíří ze své pastelově barevné říše objevovat reálný svět. Trojici filmů sobotní noci uzavře pokračování akčního thrilleru o souboji Jasona Stathama s obřím prehistorickým žralokem pod názvem Meg 2: Příkop.

 

Jako bonus jsme pro vás na sobotní odpoledne připravili i dvě projekce filmů v boskovickém kamenném kině Panorama. Fanoušci osobitých vizí Wese Andersona si mohou od 14:00 vychutnat jeho nejnovější komedii Asteroid City, která je přímo přeplněná hereckými hvězdami. A kdo má pro strach uděláno, může od 17:00 zajít i na nejnovější příspěvek do populární hororové série Insidious s podtitulem Červené dveře v režii představitele hlavní role předešlých dílů, Patricka Wilsona. Návštěvníci, kteří se rozhodnou sobotní odpoledne trávit venku, budou mít na výběr z řady místních výletních lokací včetně oblíbeného koupaliště Červenka.

 

Vstup do boskovického letního kina na 12. Filmový víkend ČSFD bude zpřístupněn v 19:00, promítání prvního filmu začne oba večery při setmění, tedy krátce po 21. hodině. Na místě na vás bude kromě filmové zábavy samozřejmě čekat i rozmanitý výběr občerstvení a nápojů, k tomu i doprovodný program v podobě tomboly a týmových her. Všechny detaily o celé akci, včetně informací o ubytování ve stanovém městečku, které se nachází v prostorách krásné Zámecké zahrady, nebo o zvýhodněném předprodeji vstupenek on-line, najdete pod tímto odkazem.

 

Hlavním partnerem Filmového víkendu ČSFD je Volkswagen Financial Services - specialista na financování nových i ojetých vozů a náš dlouholetý spolehlivý partner. Dalšími partnery jsou ViewSonic, Slavia pojišťovna, Chio, TP Link a TEP factor. Těšíme se na vás!

Reklama

Související novinky

Ryan Gosling se brzy podívá do vesmíru

Ryan Gosling se brzy podívá do vesmíru

20.04.2024

Čeká nás další film, jenž mnozí z nás budou možná s nadějí vyhlížet jako jeden z nejočekávanějších v daném roce. Alespoň to tak vypadá na papíře. Studio Amazon totiž sune kupředu svůj snímek Project… (více)

Jaké filmy budou soutěžit o Zlatou palmu v Cannes?

Jaké filmy budou soutěžit o Zlatou palmu v Cannes?

14.04.2024

Ve čtvrtek 11. dubna proběhla v kinosále UGC Normandie v Paříži tisková konference ku příležitosti zveřejnění oficiálního výběru v rámci programu nadcházejícího 77. ročníku Filmového festivalu v… (více)

George Lucas dostane čestné ocenění v Cannes

George Lucas dostane čestné ocenění v Cannes

10.04.2024

Legendární americký režisér, scenárista a producent George Lucas letos bude jedním z recipientů čestné Zlaté palmy Filmového festivalu v Cannes. Stane se tak 25. května během zakončovacího… (více)

Margot Robbie chystá filmové The Sims

Margot Robbie chystá filmové The Sims

23.03.2024

Loňský rok byl pro hvězdnou herečku a schopnou producentku Margot Robbie (Babylon) poměrně přelomový. Její produkční společnost LuckyChap přenesla na plátna kin svět Barbie, tedy nejvýdělečnější film… (více)

96. Ceny Akademie - výsledky

96. Ceny Akademie - výsledky

11.03.2024

V noci z neděle na pondělí proběhl v hollywoodském Dolby Theatre v Los Angeles šestadevadesátý ročník slavnostního předávání Cen americké Akademie filmového umění a věd, na němž byla v celkem… (více)

Vrátí se Johnny Depp jako Jack Sparrow?

Vrátí se Johnny Depp jako Jack Sparrow?

06.03.2024

Johnny Depp (Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta) má v posledních letech poměrně turbulentní období. Po soudních tahanicích se svou bývalou partnerkou Amber Heard (Aquaman a ztracené království), z… (více)

49. ceny César ovládla Anatomie pádu

49. ceny César ovládla Anatomie pádu

24.02.2024

V pátek 23. února 2024 proběhl v pařížské koncertní síni Olympia slavnostní ceremoniál 49. ročníku předávání cen francouzské Akademie filmových umění a technik (Académie des Arts et Techniques du… (více)

77. ročník cen BAFTA - výsledky

77. ročník cen BAFTA - výsledky

19.02.2024

V neděli 18. února 2024 proběhl v Royal Festival Hall v londýnském Southbank Centre 77. ročník předávání prestižních cen Britské akademie filmových a televizních umění (BAFTA), během nějž byla… (více)

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Další Jurský svět natočí David Leitch

Další Jurský svět natočí David Leitch

06.02.2024

Deset let uplyne letos od té chvíle, co původem kaskadéři Chad Stahelski a David Leitch udělali obří díru do akčního světa snímkem John Wick. Ukázali, že s jednoduchým scénářem, nikterak obřím… (více)

Bude Villeneuve u třetích dílů Duny a Sicaria?

Bude Villeneuve u třetích dílů Duny a Sicaria?

05.02.2024

Začněme tím podstatnějším. Za pár týdnů se všichni budeme nadšeně kochat obřími červy ve druhém díle Duny, který zadaptuje zbytek první knihy od Franka Herberta. Sága z pera slavného spisovatele ale… (více)

Reklama

Reklama

Nejčtenější novinky

James Bond se vrací do Čech

James Bond se vrací do Čech

01.04.2024

Barbara Broccoli a Michael G. Wilson, kteří jsou zodpovědni za směřování bondovské značky, se v minulosti nechali slyšet, že netouží po příliš mladém herci, který by se chopil role agenta s povolením… (více)

Denis Villeneuve a jaderná válka?

Denis Villeneuve a jaderná válka?

06.04.2024

Zatímco snímek Duna: Část druhá po více než měsíci od svého uvedení dál úspěšně bojuje o diváky v kinech a v rámci světových tržeb má aktuálně na kontě něco málo přes 630 milionů dolarů, u studia… (více)

Nejnovější novinky

Studio Sony odsouvá plánované premiéry

Studio Sony odsouvá plánované premiéry

dnes

Pokud jste fanoušky komiksových filmů a těšili jste se toto léto na pořádnou porci akční zábavy, máme pro vás špatnou zprávu. Sólovka spider-manovského záporáka ze stránek Marvel Comics, dlouho… (více)

13. ročník cen Slnko v sieti ovládl Invalida

13. ročník cen Slnko v sieti ovládl Invalida

včera

V pátek 26. dubna 2024 se v bratislavské budově Slovenského rozhlasu uskutečnil 13. ročník předávání slovenských národních filmových cen Slnko v sieti, na nichž byly oceněny výrazné počiny a tvůrčí… (více)

Reklama

Reklama