foto

Brian Dare

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 A Merry Christmas Match (TV film)
2018 Almost Perfect (TV film)
2017 Palm Swings
2016 Můj letní princ (TV film)
2011 First, The

TV seriály

2019 iZombie (TV seriál)
Five, Six, Seven, Ate! (S05E03)
2018 I'm Poppy (TV seriál)
Sorry for Your Loss (TV seriál)
I Want a Party (S01E06)
The Kids Are Alright (TV seriál)
Peggy's Day Out (E04)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Seventy-Seven (S04E13)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Clash of Swords (S09E22)
2017 Zlá krev (TV seriál)
Více či méně (S01E04)
Chance (TV seriál)
A Very Special Onion (S02E02)
2016 Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Thirty-Six (S02E14)
Chapter Thirty-Five (S02E13)
Chapter Thirty-One (S02E09)
2015 Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Twenty-Six (S02E04)
Chapter Nineteen (S01E19)
Chapter Fifteen (S01E15)
další epizody (4)
Stalker (TV seriál)
The News (E13)
2014 Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Eight (S01E08)
Chapter Seven (S01E07)
Chapter Three (S01E03)
další epizody (4)
2013 Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie a divoký překlep (S02E25)
Prolhané krásky (TV seriál)
Teď mě vidíš, teď už ne (S04E12)
Průměrňákovi (TV seriál)
Valentýn IV (S04E15)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky