foto

Brian Dare

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Palm Swings
2016 My Summer Prince (TV film)
2011 First, The

TV seriály

2018 I'm Poppy (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Clash of Swords (S09E22)
2017 Zlá krev (TV seriál)
Více či méně (S01E04)
Chance (TV seriál)
A Very Special Onion (S02E02)
2016 Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Thirty-Six (S02E14)
Chapter Thirty-Five (S02E13)
Chapter Thirty-One (S02E09)
2015 Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Twenty-Six (S02E04)
Chapter Nineteen (S01E19)
Chapter Fifteen (S01E15)
další epizody (4)
2014 Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Eight (S01E08)
Chapter Seven (S01E07)
Chapter Three (S01E03)
další epizody (4)
2013 Prolhané krásky (TV seriál)
Teď mě vidíš, teď už ne (S04E12)
Průměrňákovi (TV seriál)
Valentýn IV (S04E15)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace