foto

Tristin Mays

  • nar. 10.6.1990 (27 let)
    New Orleans, Louisiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tristin Mays je americká herečka, ktorá sa narodila 10. júna 1990 v New Orleans, Louisiana, USA. Vyrastala v NY, kde pracovala v modelingovej agentúre Ford a stala sa jednou z najlepších detských modelov v krajine. Neskôr robila reklamy pre Kraft Cheese, Play Skool Kool- Aid, Sunkist, ROSS, McDonald's či Hershey's.

Môžeme ju vidieť v mnohých reklamách, kde sa ako malá objavovala po boku niektorých celebrít, ako napríklad Hayden Panettiere, Lindsay Lohan a Corbin Bleu. Tristin bola aj v speváckej skupine, ktorá mala názov Jane 3.

roning85

Herecká filmografie

Filmy

2016 Happy Birthday!
2015 Dokonalý svědek s.r.o.
Night of the Wild (TV film)
2013 Mejdan jak se patří
2012 Blesk z čistého nebe
She Is Not My Sister
2011 Hot Dog Water
2010 Kelly Brook's Cameltoe Shows
1996 Harambee! (TV film)

TV seriály

2017 MacGyver (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (16)
2016 MacGyver (TV seriál)
Scissors (S01E11)
Pliers (S01E10)
Chisel (S01E09)
další epizody (11)
Supergirl (TV seriál)
Childish Things (S01E10)
Upíří deníky (TV seriál)
Today Will Be Different (S08E02)
2015 Supergirl (TV seriál)
How Does She Do It? (S01E05)
Upíří deníky (TV seriál)
I Could Never Love Like That (S06E18)
A Bird in a Gilded Cage (S06E17)
The Downward Spiral (S06E16)
další epizody (6)
2012 Newsroom (TV seriál)
2011 Fail (TV seriál)
Nakopni to (TV seriál)
2010 V jako Victoria (TV seriál)
2009 Big Time Rush (TV seriál)
Eastonská soukromá (TV seriál)
Zeke a Luther (TV seriál)
2008 True Jacksonová (TV seriál)
2005 Everybody Hates Chris (TV seriál)
2004 Ned's Declassified School Survival Guide (TV seriál)
2001 Alias (TV seriál)
1994 Gullah, Gullah Island (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace