foto

Hartmut Becker

  • nar. 6.5.1938 (81 let)
    Berlín, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Liebesfilm
2015 Přečin
2012 Můj německý přítel
2011 Nachtschicht - Ein Mord zu viel (TV film)
Tatort - Der Weg ins Paradies (TV film)
2010 Heimat zu verkaufen (TV film)
2009 Meine wunderbare Familie - Hochzeitsvorbereitungen (TV film)
2007 Láska nepomíjí (TV film)
2006 Rosa Roth - In guten Händen (TV film)
V pondělí uděláme okna
2005 Crazy Partners (TV film)
Doktor v Provence (TV film)
Loď snů - Burma / Myanmar (TV film)
2004 Cesty lásky (TV film)
Die Unvergessenen (TV film)
Ein Starkes Team - Sicherheitsstufe 1 (TV film)
Scheidungsopfer Mann (TV film)
2003 Tausche Firma gegen Haushalt (TV film)
2001 Doppelter Einsatz - Bruderherz (TV film)
Welcher Mann sagt schon die Wahrheit (TV film)
1999 Waiting Time, The (TV film)
1997 Komisařka Rosa Roth - Hlas (TV film)
1995 Zwei Brüder - Die lange Nacht (TV film)
1991 Mladá Kateřina Veliká (TV film)
St. Petri Schnee
1990 Gavre Princip - Himmel unter Steinen
1989 Decimo clandestino, Il (TV film)
Free Frenchman, The
Vítězství ducha
1988 Big Man IV. - Pekelná pojistka (TV film)
1987 Útěk ze Sobiboru (TV film)
1985 Jenny's War (TV film)
Marie Ward - Zwischen Galgen und Glorie
1983 Zweite Frau, Die (TV film)
1982 Tatort - Trimmel und Isolde (TV film)
1981 Lebende Leichnam, Der (TV film)
1980 Sonntagskinder
1978 1982: Gutenbach (TV film)
1977 Příliš vzdálený most
1976 Meine beste Freundin (TV film)
Skříňka s jedem
1974 Als Mutter streikte
Maß für Maß (divadelní záznam)
1973 Sieger von Tambo, Der (TV film)
1971 Evol (divadelní záznam)
Wer im Glashaus liebt... der Graben
1970 Der Bettenstudent oder Was mach' ich mit den Mädchen?
O.K.
1969 Der Hausfreund (TV film)
1968 Staatsexamen (TV film)
1964 Sommer - ein Herbst, Ein (TV film)

TV seriály

2016 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
2015 Dr. Klein (TV seriál)
Familienbande (S02E06)
Fehler (S02E04)
2008 Meine wunderbare Familie (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Mezi přáteli (S02E08)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Eine Liebe am Gardasee (TV seriál)
2003 Nachtschicht (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Zrada (S06E09)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1998 Anja & Anton (TV seriál)
Medicopter 117 (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
1997 Sophie - Schlauer als die Polizei erlaubt (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Dr. Stefan Frank (TV seriál)
Gezeiten der Liebe (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Air Albatros (TV seriál)
Der König (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
Lutz & Hardy (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
Vera Wesskamp (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1991 Requiem per voce e pianoforte (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
Glücksritter, Der (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
1980 Forgive Our Foolish Ways (TV seriál)
1979 Jauche und Levkojen (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Bier und Spiele (TV seriál)
1975 Krempoli - Ein Platz für wilde Kinder (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Die Fälle des Herrn Konstantin (TV seriál)
1972 Motiv Liebe (TV seriál)
1970 Der schwarze Graf (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
Gestern gelesen (TV seriál)
1963 Die fünfte Kolonne (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Paare (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace