foto

Alban Lenoir

  • nar. 16.12.1980 (39 let)
    Dijon, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Ztracená kulka
2019 L'Intervention
La Forêt de mon père
Les Crevettes pailletées
2018 Gueule d'ange
L'Amazone
Plevel
2017 Rozsévač
Sparring
2016 Brice 3
La Folle Histoire de Max et Léon
2015 Drama
Francouzská krev
Nemilosrdní
2014 Goal of the Dead
Vraždy podle Agathy Christie: Karty na stole (TV film)
2013 Gibraltar
Jako malí kluci
2012 Ahoj, Blondýnko
Le clown de Belleville
2011 L'Art de séduire
La vitesse du passé
Pour Djamila (TV film)
Saïgon, l'été de nos 20 ans (TV film)
2009 Le Missionnaire
2008 Enfants d'Orion, Les (TV film)
2007 Pur week-end
2006 Aristokraté
Green Hornet, The
2005 6 Hours
Nouveau monde
2004 Krvavý prachy

TV seriály

2019 Marianne (TV seriál)
Úterý (E08)
Na tohle je příliš mladá (E07)
Vzpomínky (E06)
další epizody (8)
2018 Les Emmerdeurs (TV seriál)
T.A.N.K (TV seriál)
2014 Le Sang de la vigne (TV seriál)
Le Mystère du vin jaune (S03E04)
2013 Détectives (TV seriál)
Pot de miel (S01E04)
Enfin te voilà! (TV seriál)
Hero Corp : les survivants (TV seriál)
Lazy Company (TV seriál)
2012 Workingirls (TV seriál)
Le Label (S01E02)
2011 Enquêtes réservées (TV seriál)
Jules (S04E08)
Piège sur la toile (S04E07)
Au nom du père (S04E06)
další epizody (8)
2010 Interpol (TV seriál)
2009 Les petits meurtres d'Agatha Christie (TV seriál)
2008 Hero Corp (TV seriál)
2007 Un flic (TV seriál)
2006 Fête de famille (TV seriál)
Off Prime (TV seriál)
Sable noir (TV seriál)
2004 Kaamelott (TV seriál)
2001 Central nuit (TV seriál)
Detektiv Giordano (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Ztracená kulka

TV seriály

2013 Hero Corp : les survivants (TV seriál)
2006 Off Prime (TV seriál)