foto

John Colicos

  • nar. 10.12.1928
    Toronto, Ontario, Kanada
  • zem. 6.3.2000 (71 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Battlestar Galactica: The Second Coming
1998 Bouřlivý mys (TV film)
Smrt ve stínu (TV film)
1996 Windsorský protokol (TV film)
1994 Bez soutěže
1990 In Defense of a Married Man (TV film)
1989 Love and Hate: The Story of Colin and Joanne Thatcher (TV film)
1988 Shadow Dancing
1987 Osudná štvanice
1986 Last Season, The
1982 Creepshow
1981 Pošťák vždy zvoní dvakrát
1980 Phobia
The Changeling
1979 Paradise Connection, The (TV film)
Poklad krále Šalamouna
1978 Bastard, The (TV film)
Hrdinové z galaxií (TV film)
1976 Drum
Jediná šance
Whiz Kid and the Carnival Caper, The (TV film)
1975 A Matter of Wife... and Death (TV film)
1973 Portrait: A Man Whose Name Was John (TV film)
Štír
1972 The Wrath of God
1971 Doctors' Wives
Goodbye, Raggedy Ann (TV film)
Raid on Rommel
Red Sky at Morning
1969 Tisíc dnů s Annou
1964 Naked Flame
1962 Cyrano de Bergerac (TV film)
John Brown's Body (TV film)
1959 Berkeley Square (TV film)
1957 Válečné bubny
1956 Bond of Fear
1955 Barbados Quest
Breakaway
Passport to Treason
1953 Appointment in London
Captain Brassbound's Conversion (TV film)
1950 Forbidden Journey

TV seriály

1998 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
A znovu do té průrvy (S07E07)
1997 Fast Track (TV seriál)
Poslední don (TV seriál)
1995 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Meč Kahlessův (S04E08)
1994 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Krvavá přísaha (S02E19)
1992 X-Men (TV seriál)
1991 Z jiného světa (TV seriál)
1990 Protiúder (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Drahý Watsone (S04E16)
1988 Válka světů (TV seriál)
1987 I'll Take Manhattan (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)
1985 Prokletá noc (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
The Hitchhiker (TV seriál)
Yellow Rose, The (TV seriál)
1978 Battlestar Galactica (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
W.E.B. (TV seriál)
1977 The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Bronk (TV seriál)
Switch (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 National Dream: Building the Impossible Railway, The (TV seriál)
Petrocelli (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Harry O (TV seriál)
The Magician (TV seriál)
The Starlost (TV seriál)
1971 Longstreet (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
The Young Rebels (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
Then Came Bronson (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Věc soucitu (S01E27)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
T.H.E. Cat (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1964 Profiles in Courage (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1961 The Defenders (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
The Unforeseen (TV seriál)
1959 Play of the Week (TV seriál)
1957 The DuPont Show of the Month (TV seriál)
1956 The Adventures of Hiram Holliday (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
London Playhouse (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
The Secret Storm (TV seriál)
1953 Douglas Fairbanks Jr. Presents (TV seriál)
Playbill (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 Omnibus (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace