Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Don Clericuzo sklíčený smrtí svého syna, který byl zavražděn znepřáteleným klanem Santadiů, má dát požehnání k sňatku své dcery Rose Marie s mladým Jimmy Santadiem. Don dává tragickým milencům naoko své svolení, avšak pověřuje svého synovce Pippi De Lenu, aby pomstil smrt mladého Sylvia Clericuza a Jimmyho během svatební noci zavraždil... Základy rodinného klanu jsou otřeseny, smrtelně napjatá situace mezi oběma rodinami hrozí další tragédií a konflikt se neodvolatelně blíží... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

KoRner 

všechny recenze uživatele

Videl som tú skrátenú verziu čo išla v telke a bolo to ako pre neplavca skočiť do plaveckého bazénu - nebolo sa čoho chytiť, medzi scénami mi chýbala náväznosť. No ale na TV produkciu to nie je až také zlé zas... ()

choze 

všechny recenze uživatele

Zdařilá, skvěle obsazená televizní adaptace mafiánského tlustopisu Maria Puza, který u nás vyšel pod názvem Poslední kmotr. Literární předloha je takovou červenou knihovnou pro muže o krásných a bohatých ve Vegas a Hollywoodu a ačkoli nedosahuje kvalit Puzova Kmotra (hlavně chybí nějaké pamětihodné scény, jakých je Kmotr plný), je neméně čtivá a film se jí celkem věrně drží. Typově přesně obsazení herci odvádějí příjemné výkony, kdo ale vysloveně exceluje je Joe Mantegna jako sympatický killer Clericuziových Pippi de Lena a byl jsem spokojen i s obsazením Daryl Hannah do role nejkrásnější ženy světa, Atheny Aquitane. Škoda, že se na tuhle knihu nevrhl s plnou parádou Hollywood, mohl z toho být velkofilm jako prase. Na druhou stranu, když vezmu v potaz, jak v ní Puzo Hollywood vylíčil, vůbec se nedivím. ()

Reklama

evapetra 

všechny recenze uživatele

Není nad pěkné rodinné vztahy. Poslední don je mafiánská sága jak má být. Napínavá, temná a patřičně propletená. ()

hans500 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem dvouhodinovou verzi, ve které chybí část o Hollywoodu. Joe Mantegna jako Pippi je výborný, Rory Cochrane skvěle vystihl zrádného Danteho. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Kvalitní televizní film, který se může pochlubit velmi dobrým zpracováním a výtečným hereckým obsazením. Za zmínku stojí především Joe Mantegna jako loajální, ale rozumný, mafiánský zabiják. Na televizi nadprůměrná práce. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama