foto

Rodney Rothman

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2021 The Something
2018 Spider-Man: Paralelní světy
2014 22 Jump Street
2013 Zpátky do ringu

TV seriály

2006 Help Me Help You (TV seriál)
2005 Committed (TV seriál)
2001 Kolej, základ života (TV seriál)

TV pořady

1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace