foto

Stuart Devenie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 The Devil Dared Me To
The Tattooist
2006 Air Force 2
2001 Královna a já
1996 Jack Brown Genius
Přízraky
1992 Braindead - Živí mrtví
1991 Te Rua
1989 Meet the Feebles

TV seriály

2010 Tajemství Pravdy (TV seriál)
Desecrated (S02E16)
2006 Báječná parta (TV seriál)
Power Rangers Mystic Force (TV seriál)
2004 Power Rangers DinoThunder (TV seriál)
2001 Nemocnice Mercy Peak (TV seriál)
2000 Street Legal (TV seriál)
Všeuměl (TV seriál)
1998 Market Forces (TV seriál)
Mladý Hercules (TV seriál)
1996 City Life (TV seriál)
1995 Herkules (TV seriál)
1992 Shortland Street (TV seriál)
1986 Worzel Gummidge Down Under (TV seriál)
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
1980 McPhail & Gadsby (TV seriál)
1978 Les Deverett Variety Hour, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace