foto

Jada Facer

  • nar. 18.3.2001 (16 let)
    St. George, Utah, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jada Facer se narodila roku 2001 v St.George, v Utahu. Je to velmi mladá, teprve vzkvétající osobnost, která si zatím zahrála jen v několika málo filmech, známějších spíše v USA.

Zatím měla Jada větší roli jen ve filmu Love's Christmas Journey, kde hraje dceru Annabelle herci Gregu Vaughanovi. Učinkuje tam i po boku herce Seana Astina, který je známý z filmu Pán Prstenů.

Dále se můžete s Jadou setkat v několika amerických krátkometrážních filmech, nebo ve filmu Y: Last Man Rising, či komedii InAPPropriate Comedy. Další větší a zajímavější roli má Jada až ve filmu Mr.Monster, který ale teprve čeká na svoji premiéru.

Jada ovšem není příliš známá z několika filmů, v kterých krátce účinkovala, ale spíše jejím darem pro zpěv. Již zhruba od devíti let zpívá tzv. "cover" písničky, ba dokonce složila již několik svých vlastních písniček.

Tomáš "spiff" Tykal

Herecká filmografie

Filmy

2015 Battle for Skyark
2013 InAPPropriate Comedy
The Caterpillar's Kimono
2012 Y: The Last Man Rising
2011 Vánoční cesta lásky (TV film)

TV seriály

2017 The Mick (TV seriál)
The Sleepover (S01E15)
2014 Henry Nebezpečný (TV seriál)
Nicky, Ricky, Dicky a Dawn (TV seriál)
Zkažená úča (TV seriál)
2013 Mistresses (TV seriál)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace