foto

Faith Prince

  • nar. 6.8.1957 (60 let)
    Augusta, Georgia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Zvonilka a velká záchranná výprava
2006 Holky v balíku
2005 Jsi jen naše
2000 Osud tomu chtěl
1999 Čas zázraků (TV film)
1997 Perfektní záskok
1996 Velký tyran
1995 Friends at Last (TV film)
1994 Můj táta hrdina
1993 Dave
1985 Poslední drak

TV seriály

2017 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Frankova svatba (S08E19)
Principál Keifth (S08E10)
2015 Galavant (TV seriál)
Two Balls (S01E03)
Scream Queens (TV seriál)
Thanksgiving (S01E10)
2011 Muž s posláním (TV seriál)
Šťastní až do smrti (TV seriál)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Vejde chlápek do reklamky (S03E06)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Huff (TV seriál)
Pozor na cervikální lem! (S02E13)
Přípitek s olihní (S02E11)
Život bez Beth (S02E10)
další epizody (12)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Medium (TV seriál)
Huff (TV seriál)
Všichni jsou zatracení blázni (S01E13)
Všechny trable světa (S01E12)
Trampoty se vzorky (S01E11)
další epizody (4)
2004 Dr. House (TV seriál)
Occamova břitva (S01E03)
Huff (TV seriál)
Červené kalhotky (S01E05)
Rtěnka na slipech (S01E03)
Pilot (S01E01)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Welcome to New York (TV seriál)
1999 Znovu na světě (TV seriál)
1996 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
1995 High Society (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1983 Loving (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)

Dokumentární

2018 Broadway: The Next Generation

TV pořady

1997 The View (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1983 Reading Rainbow (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace