foto

Faith Prince

  • nar. 6.8.1957 (62 let)
    Augusta, Georgia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Zvonilka a velká záchranná výprava
2006 Holky v balíku
2005 Jsi jen naše
2000 Osud tomu chtěl
1999 Čas zázraků (TV film)
1997 Perfektní záskok
1996 Velký tyran
1995 Friends at Last (TV film)
1994 Můj táta hrdina
1993 Dave
1985 Poslední drak

TV seriály

2017 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Frankova svatba (S08E19)
Principál Keifth (S08E10)
2015 Galavant (TV seriál)
Two Balls (S01E03)
Scream Queens (TV seriál)
Thanksgiving (S01E10)
2012 Šťastní až do smrti (TV seriál)
The Shrink, the Dare, Her Date and Her Brother (S02E10)
2011 Muž s posláním (TV seriál)
In Case of Abnormal Rhythm (E09)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nezemě (S10E15)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Vejde chlápek do reklamky (S03E06)
Médium (TV seriál)
New Terrain (S06E07)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Ó, ta vina (S03E05)
Huff (TV seriál)
Pozor na cervikální lem! (S02E13)
Přípitek s olihní (S02E11)
Život bez Beth (S02E10)
další epizody (12)
2005 Huff (TV seriál)
Všichni jsou zatracení blázni (S01E13)
Všechny trable světa (S01E12)
Trampoty se vzorky (S01E11)
další epizody (4)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk je v izolaci (S03E12)
2004 Dr. House (TV seriál)
Occamova břitva (S01E03)
Huff (TV seriál)
Červené kalhotky (S01E05)
Rtěnka na slipech (S01E03)
Pilot (S01E01)
2003 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Soul Mates (S07E22)
Spellmanian Slip (S07E18)
2000 Welcome to New York (TV seriál)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
Slepá víra (S05E05)
1999 Znovu na světě (TV seriál)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
Milostné přesmyčky (S03E22)
Mikovo poslední pokušení (S03E21)
Taxikář (S03E13)
1998 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Lovec jelenů (S03E04)
Paul na pohřbu (S02E24)
Svobodný běloch (S02E23)
další epizody (7)
1997 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Koně se také střílejí (S02E11)
Perný den (S02E05)
Paulův přelet nad kukaččím hnízdem (S02E01)
další epizody (10)
1996 Frasier (TV seriál)
Na slovíčko s chytrákem (S03E15)
1995 High Society (TV seriál)
1993 Právo a pořádek (TV seriál)
The Pursuit of Happiness (S04E10)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Happily Ever After (S01E05)
1983 Loving (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)

Dokumentární

2018 Broadway: The Next Generation

Host

TV pořady

1997 The View (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1983 Reading Rainbow (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky