foto

Joseph Sargent

  • nar. 25.7.1925
    Jersey City, New Jersey, USA
  • zem. 22.12.2014 (89 let)
    Malibu, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2008 Sweet Nothing in My Ear (TV film)
2007 Sybil (TV film)
2005 Warm Springs (TV film)
2004 Něco, co stvořil Bůh (TV film)
2003 Síla lidskosti (TV film)
2001 Nejslavnější tanečník (TV film)
2000 Pro lásku či pro vlast: Příběh Artura Sandovala (TV film)
Vola Sciusciù (TV film)
1999 Hodiny před popravou (TV film)
1998 Lví past (TV film)
Wall, The (TV film)
Zločin a trest (TV film)
1997 Mandela a de Klerk (TV film)
1995 Moje Antonie (TV film)
1993 Biblické příběhy: Abrahám (TV film)
Skřivánek (TV film)
1992 Slečna Rose Whiteová (TV film)
Striptérka (TV film)
1991 Never Forget (TV film)
1990 Caroline? (TV film)
Incident (TV film)
Lovci slonoviny (TV film)
Putování za láskou (TV film)
1989 Den první (TV film)
Karen Carpenter Story, The (TV film)
1987 Čelisti: Pomsta
1986 Květina vášně (TV film)
Někde musí být poník (TV film)
Of Pure Blood (TV film)
1985 Love Is Never Silent (TV film)
1984 Postrach Joe Moran (TV film)
1983 Memorial Day (TV film)
Noční děsy
Volby srdce (TV film)
1982 Tomorrow's Child (TV film)
1981 Freedom (TV film)
1980 Amber Waves (TV film)
Bláznivá cesta
Playing for Time (TV film)
1979 Goldengirl
1977 Generál MacArthur
1975 Friendly Persuasion (TV film)
Hustling (TV film)
Night That Panicked America, The (TV film)
1974 Přepadení vlaku z Pelhamu
1973 Kdo zabil Jo-Ann Marcusovou a Kathy Nelsonovou (TV film)
Man Who Died Twice, The (TV film)
Na straně zákona
Sunshine (TV film)
Wheeler and Murdoch (TV film)
1972 Man on a String (TV film)
Man, The (TV film)
1971 Longstreet (TV film)
Maybe I'll Come Home in the Spring (TV film)
1970 Colossus: The Forbin Project
Tribes (TV film)
1969 Immortal, The (TV film)
1968 K čertu s hrdiny
Sunshine Patriot, The (TV film)
1967 The Spy in the Green Hat
1966 One Spy Too Many
1959 Street-Fighter

TV seriály

2002 Salem Witch Trials (TV seriál)
1995 Ulice Lareda (TV seriál)
1985 Space (TV seriál)
1981 Manionové v Americe (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
1967 Garrison's Gorillas (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Gallegher Goes West (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Manévr s korbomitem (S01E02)
The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Uprchlík (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

1997 Miss Evers' Boys (TV film)
1994 Druhá světová válka: Když řvali lvi (TV film)

TV pořady

1984 Sunday Night Live (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2008 Sweet Nothing in My Ear (TV film)
1998 Zločin a trest (TV film)
1993 Skřivánek (TV film)
1992 Striptérka (TV film)
1987 Čelisti: Pomsta
1986 Of Pure Blood (TV film)
1983 Volby srdce (TV film)
1975 Friendly Persuasion (TV film)
Night That Panicked America, The (TV film)
1973 Wheeler and Murdoch (TV film)
1971 Longstreet (TV film)
Maybe I'll Come Home in the Spring (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

1990 Caroline? (TV film)
Lovci slonoviny (TV film)
Putování za láskou (TV film)
1967 Tobruk
1960 Pay or Die
1959 Al Capone
1958 Kathy O'
1953 Odtud až na věčnost

TV seriály

1963 The Twilight Zone (TV seriál)
In His Image (S04E01)
1961 The Twilight Zone (TV seriál)
Twenty-Two (S02E17)
1959 Staccato (TV seriál)

Dokumentární

1979 Making of 'Golden Girl', The (TV film)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace