foto

Donna Deitch

  • nar. 8.6.1945 (75 let)
    San Francisco, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2000 Na nepřátelské půdě (TV film)
1999 Ďáblova čísla (TV film)
1994 Anděl s břitvou
Harlequin 1 - Záměna (TV film)
1992 Sexuální obtěžování (TV film)
1991 Prison Stories: Women on the Inside (TV film)
1989 The Women of Brewster Place (TV film)
1985 Pouštní srdce
1975 Woman to Woman

TV seriály

2016 Greenleaf (TV seriál)
Křest (S01E02)
2011 Off the Map (TV seriál)
It's Good (E06)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Mask (S12E13)
2010 Army Wives (TV seriál)
Heavy Losses (S04E07)
Private Practice (TV seriál)
Playing God (S04E03)
Chirurgové (TV seriál)
Práskač (S06E12)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Trophy (S12E07)
2009 Private Practice (TV seriál)
The Parent Trap (S03E09)
The Way We Were (S03E02)
Finishing (S02E18)
2007 Heuréka – město divů (TV seriál)
Nevídaná podívaná (S02E09)
2006 Hrdinové (TV seriál)
Není co skrývat (S01E07)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Lebka v poušti (S01E17)
2005 Do neznáma (TV seriál)
Friends, Lovers, Brothers, and Others (S01E02)
2003 Dragnet (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
Dead Wives' Club (S02E19)
2002 Drzá Jordan (TV seriál)
With Honor (S01E18)
Lost and Found (S01E16)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Waste (S04E08)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Blue Christmas (S01E10)
You Can't Go Home Again (S01E05)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1997 Návštěvník (TV seriál)
Total Security (TV seriál)
1996 Jilmová ulice (TV seriál)
Murder One (TV seriál)
Episode 20 (S01E20)
1995 Murder One (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Pohotovost (TV seriál)
Domov (S02E09)
Úplněk o sobotní noci (S01E20)
Policie New York (TV seriál)
Torah! Torah! Torah! (S03E02)
A Murder with Teeth in It (S02E14)
In the Butt, Bob (S02E10)
1991 Veronica Clare (TV seriál)

Dokumentární

1997 Angel on My Shoulder

Producentská filmografie

Filmy

1985 Pouštní srdce

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky