foto

Nils Jørgen Kaalstad

  • nar. 23.1.1979 (41 let)
    Bærum, Akershus, Norsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Now It's Dark
2016 Lví žena
Život v Hakybaky lese
2015 Jo Nesbø: Doktor Proktor a vana času
Wendyeffekten
Údolí rytířů – Kouzelné Vánoce
2014 Jo Nesbø: Doktor Proktor a prdící prášek
Kaptein Sabeltann og skatten i Lama Rama
Proletar
Staying Alive
2013 Detektiv Down
Tina & Bettina - The Movie
2011 Knerten i knipe
Lovci hlav
Molo
2008 Detektiv Varg Veum: Padlí andělé
Tlouštík Rino
2007 Mars & Venus
Utkant
2006 Synové

TV seriály

2020 Seveřané (TV seriál)
Pisk på pung (S03E06)
Tror du på drager? (S03E05)
Krigsbord (S03E04)
další epizody (6)
2019 Wisting (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
2017 Seveřané (TV seriál)
Poslední domino (S02E06)
Thing (S02E05)
Odplata (S02E04)
další epizody (6)
2016 Seveřané (TV seriál)
Souboj (S01E06)
Obležení (S01E05)
Nájezd (S01E04)
další epizody (6)
Snøfall (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (7)
2014 Struggle for Life (TV seriál)
Bez hranic (TV seriál)
Everybody Will Know (S02E04)
Lilyhammer (TV seriál)
Loose Ends (S03E08)
The Funeral (S03E07)
The Minstrel Boy (S03E06)
další epizody (5)
2013 Lilyhammer (TV seriál)
Ghosts (S02E08)
The Freezer (S02E07)
The Black Toe (S02E04)
další epizody (6)
2012 Julekongen (TV seriál)
Lilyhammer (TV seriál)
Guantanamo Blues (S01E03)
NAV, Norway (TV seriál)
The Spiral (TV seriál)
2011 Spesialenheten (TV seriál)
2010 Den unge Fleksnes (TV seriál)
2007 Størst av alt (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky