foto

Nils Jørgen Kaalstad

  • nar. 23.1.1979 (38 let)
    Bærum, Akershus, Norsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Doktor Proktors tidsbadekar
Lví žena
Život v Hakybaky lese
2015 Staying Alive
Údolí rytířů – Kouzelné Vánoce
Wendyeffekten
2014 Jo Nesbø: Doktor Proktor a prdící prášek
Kaptein Sabeltann og skatten i Lama Rama
Proletar
2013 Detektiv Down
Tina & Bettina - The Movie
2011 Knerten i knipe
Lovci hlav
2008 Detektiv Varg Veum: Padlí andělé
Tlouštík Rino
2007 Mars & Venus
Utkant
2006 Synové

TV seriály

2017 Vikingane (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
2016 Snøfall (TV seriál)
Vikingane (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
2014 Struggle for Life (TV seriál)
Bez hranic (TV seriál)
Everybody Will Know (S02E04)
Lilyhammer (TV seriál)
Loose Ends (S03E08)
The Funeral (S03E07)
The Minstrel Boy (S03E06)
další epizody (5)
2013 Lilyhammer (TV seriál)
Ghosts (S02E08)
The Freezer (S02E07)
The Black Toe (S02E04)
další epizody (6)
2012 Lilyhammer (TV seriál)
Guantanamo Blues (S01E03)
NAV, Norway (TV seriál)
The Spiral (TV seriál)
2011 Spesialenheten (TV seriál)
2010 Den unge Fleksnes (TV seriál)
2007 Størst av alt (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace