foto

Gene Dynarski

  • nar. 13.9.1932 (86 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Apple Jack
1989 Vloupání
1985 Filmový sen
1984 Nejlepší obrana
Sins of the Past (TV film)
1982 Beyond Witch Mountain (TV film)
1977 Blízká setkání třetího druhu
1976 Všichni prezidentovi muži
1975 Guilty or Innocent: The Sam Sheppard Murder Case (TV film)
1974 Letiště 1975
Zemětřesení
1973 Double Indemnity (TV film)
1972 Banacek (TV film)
1971 Duel (TV film)
1969 Then Came Bronson (TV film)
1968 In Enemy Country
Sound of Anger, The (TV film)
1965 Morituri

TV seriály

2000 Akta X (TV seriál)
Trpělivost (S08E03)
1997 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Blood (S09E04)
The English Patient (S08E17)
1988 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Heslo (S01E14)
1972 Banacek (TV seriál)
1968 Star Trek (TV seriál)
Prokletí Gideonu (S03E17)
1966 Star Trek (TV seriál)
Muddovy ženy (S01E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace