foto

Rob Hardy

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2010 Divoký Stomp 2: Nová generace
2005 Gospel
2002 Pandořina skříňka
2000 Trojka
1994 Chocolate City

TV seriály

2021 Power Book III: Raising Kanan (TV seriál)
2020 Stargirl (TV seriál)
Wildcat (S01E04)
Evil (TV seriál)
Justice x 2 (S01E12)
2019 Prodigal Son (TV seriál)
Family Friend (E08)
Black Lightning (TV seriál)
The Book of Secrets: Chapter One: Prodigal Son (S02E11)
Fotbalový talent (TV seriál)
Hussle & Motivate (S02E01)
Runaways (TV seriál)
Enter the Dreamland (S03E05)
2018 Fotbalový talent (TV seriál)
Homecoming (S01E08)
i (S01E03)
Pilot (S01E01)
Mistr iluze (TV seriál)
Sacrifice 99 to Fool 1 (E07)
Power (TV seriál)
The Devil Inside (S05E07)
2017 The Quad (TV seriál)
Flash (TV seriál)
Untouchable (S03E12)
Power (TV seriál)
You Can't Fix This (S04E10)
Vražedná práva (TV seriál)
Žij. Žij. Žij (S04E08)
2016 Mrtvý bod (TV seriál)
Čínská bomba (S02E08)
Black-ish (TV seriál)
Johnson & Johnson (S02E20)
Flash (TV seriál)
Potential Energy (S02E10)
Power (TV seriál)
Don't Go (S03E07)
Arrow (TV seriál)
Eleven-Fifty-Nine (S04E18)
Upíří deníky (TV seriál)
An Eternity of Misery (S08E04)
2015 Empire (TV seriál)
Sins of the Father (S01E10)
Mrtvý bod (TV seriál)
Trakzer (S01E06)
Poručík Backstrom (TV seriál)
Give 'Til It Hurts (E08)
Flash (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (S01E12)
Power (TV seriál)
Three Moves Ahead (S02E08)
Satisfaction (TV seriál)
...Through Struggle (S02E05)
Vražedná práva (TV seriál)
Umírá (S02E02)
The Originals (TV seriál)
Gonna Set Your Flag on Fire (S02E10)
Chirurgové (TV seriál)
Jak zachránit život (S11E21)
2014 Finding Carter (TV seriál)
Now You See Me (S01E04)
Drive (S01E03)
The Originals (TV seriál)
Dance Back from the Grave (S01E12)
Arrow (TV seriál)
Natáhni svůj luk (S03E07)
Oblast výbuchu (S02E10)
Myšlenky zločince (TV seriál)
What Happens in Mecklinburg... (S09E21)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Kostra v liánách (S09E18)
2013 Castle na zabití (TV seriál)
Stará láska nerezaví (S05E18)
Smrt přichází ze záhrobí (S05E17)
Upíří deníky (TV seriál)
Dead Man on Campus (S05E08)
The Walking Dead (S04E22)
Chirurgové (TV seriál)
Žít svůj sen (S09E12)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Carbon Copy (S08E16)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Mrtvola na nebesích (S08E12)
2012 Upíří deníky (TV seriál)
Memorial (S04E02)
90210: Nová generace (TV seriál)
Příběh dvou mejdanů (S04E23)
Myšlenky zločince (TV seriál)
The Wheels on the Bus... (S08E08)
2011 Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
Upíří deníky (TV seriál)
Smells Like Teen Spirit (S03E06)
90210: Nová generace (TV seriál)
Řecká tragédie (S04E03)
Myšlenky zločince (TV seriál)
The Bittersweet Science (S07E10)
Skok na konec (S06E16)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Sestry v hříchu (S06E12)
2010 Upíří deníky (TV seriál)
Memory Lane (S02E04)
90210: Nová generace (TV seriál)
Hrají její píseň (S03E09)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Samotář (S05E17)
2009 Myšlenky zločince (TV seriál)
Ďáblovo kolo (S04E22)
2008 Heroes: The Recruit (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2000 Trojka

Producentská filmografie

TV seriály

2019 Black Lightning (TV seriál)
The Book of Secrets: Chapter One: Prodigal Son (S02E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky