foto

Rob Hardy

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2010 Divoký Stomp 2: Nová generace
2005 Gospel
2002 Pandořina skříňka
2000 Trojka
1994 Chocolate City

TV seriály

2017 The Flash (TV seriál)
Untouchable (S03E12)
2016 Arrow (TV seriál)
Eleven-Fifty-Nine (S04E18)
Mrtvý bod (TV seriál)
Čínská bomba (S02E08)
The Flash (TV seriál)
Potential Energy (S02E10)
The Quad (TV seriál)
Upíří deníky (TV seriál)
An Eternity of Misery (S08E04)
2015 Empire (TV seriál)
Mrtvý bod (TV seriál)
Trakzer (S01E06)
Poručík Backstrom (TV seriál)
The Flash (TV seriál)
Crazy for You (S01E12)
The Originals (TV seriál)
Gonna Set Your Flag on Fire (S02E10)
Vražedná práva (TV seriál)
She's Dying (S02E02)
2014 Arrow (TV seriál)
Natáhni svůj luk (S03E07)
Oblast výbuchu (S02E10)
The Originals (TV seriál)
Dance Back from the Grave (S01E12)
2013 Castle na zabití (TV seriál)
The Wild Rover (S05E18)
Scared to Death (S05E17)
Upíří deníky (TV seriál)
Dead Man on Campus (S05E08)
The Walking Dead (S04E22)
2012 Upíří deníky (TV seriál)
Memorial (S04E02)
2011 Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
Upíří deníky (TV seriál)
Smells Like Teen Spirit (S03E06)
2010 Upíří deníky (TV seriál)
Memory Lane (S02E04)
2008 Heroes: The Recruit (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2000 Trojka

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace